1a femenina

Cop de puny del Barça sobre la taula, amb autoritat

1a div. femenina. El líder va derrotar de manera clara el segon, l'Athletic

El Barça va obtenir una victòria molt important, tot un cop d'autoritat, contra un dels rivals directes en la lluita pel títol, l'Athletic. L'equip blaugrana, que es va mostrar superior i molt efectiu i va guanyar de manera clara, consolida la primera posició, amb sis punts més –i un partit menys– que l'Athletic, que és el segon classificat. El Barça va anar per feina i en el minut 5 Sonia ja havia marcat. Després, l'Athletic va tenir ocasions, però l'efectivitat la va tornar a posar el Barça, mitjançant Alexia. En una segona meitat molt oberta, amb ocasions per als dos equips, les blaugrana van arrodonir el resultat.


ATHLETIC0


BARÇA4

BARÇA: Ràfols, Unzué, Marta, Ruth, Melanie (Garrote, 72'), Virginia, Corredera, Losada (Gema, 78'), Alexia, Sonia (Willy, 72') i Jenni (Mariona, 78'). ATHLETIC: Ainhoa, Irene, Lizaso, Alazne, Nekane (Murua, 58'), Orueta, Iraia (Merino, 74'), Eunate, Ibarra (Correa, 58), Erika (Izaskun, 71') i Gimbert. GOLS: 1-0 (5') Sonia. 2-0 (41') Alexia. 3-0 (54') Sonia. 4-0 (76') Jenni. ÀRBITRE: Raúl Calle. T.G.: a les locals Sonia i Melanie, i a la visitant Gimbert.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)