Sabadell

L'objectiu és un davanter

Sabadell. Després de la lesió de Tamudo (4 gols), ni Juanto (2) ni Forgas (0) han resultat una alternativa fiable. El club necessita liquiditat o donar alguna baixa per poder fitxar aquesta peça

Malgrat que el Sabadell és el segon equip que més gols rep a segona divisió, la direcció esportiva està centrant els seus esforços en la porteria contrària. Des de la lesió de Tamudo, que només ha disputat sis partits i ha anotat quatre gols, el conjunt arlequinat no ha encertat a trobar el davanter adient. Ni Juanto Ortuño ni Ernest Forgas han estat prou encertats per gaudir del seu lloc indiscutiblement. De fet, Àlex Garcia ha apostat en diversos partits per reconvertir dos extrems i posar-los com a referència deixant els puntes a la banqueta.

Per això ara, la principal preocupació és obtenir un davanter titular que pugui solucionar els problemes de regularitat en el gol que té el Sabadell. Aquesta incorporació està relacionada amb la falta de liquiditat del club, que necessita augmentar la massa salarial per poder fitxar. I la lliga, que a l'estiu li va dir que havia de tirar amb 21 jugadors a la plantilla i amb un límit de 2,2 milions d'euros en sous –el quart equip més pobre–, ha d'autoritzar l'ampliació del límit i només ho farà si l'entitat rep diners de l'ampliació de capital. “Som conscients de la urgència que hi ha en aquest sentit”, va explicar Keisuke Sakamoto aquesta setmana.

Poca regularitat

Ara bé, hi ha una alternativa si l'entitat no aconsegueix diners immediatament. El Sabadell podria fitxar sense ampliar el sostre salarial donant alguna baixa dels jugadors que actualment té en el primer equip. Ara bé, el sou baix d'alguns d'aquests integrants que ara mateix estan comptant poc per a Àlex Garcia dificulta l'operació, perquè el fitxatge hauria de venir pels mateixos diners que percep el jugador que marxa.

Amb tot, l'entitat està treballant per aconseguir en el mercat aquesta peça, que, d'altra banda, busquen la majoria de clubs de la categoria. Tot plegat perquè ni Juanto Ortuño ni Ernest Forgas s'han erigit en una alternativa. El primer no va tenir la confiança de Miquel Olmo en cap moment, tot i que va començar marcant en dos dels tres primers partits que va jugar. Després, la sequera li ha durat onze enfrontaments més i sembla que això també ha fet perdre la paciència al nou tècnic, Àlex Garcia.

AMPLIACIÓ

L'equip necessita l'entrada de diners per poder fitxar en el mercat d'hivern

LÍMIT PER FITXAR

El sostre salarial que la LFP va deixar al Sabadell és de 2,2 milions, el quart pitjor

ALTERNATIVA

També podria donar alguna baixa, però és un extrem molt més complicat

POC CONVENÇUT

Àlex Garcia ha optat sovint per posar dos extrems en el lloc dels davanters
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)