ACB

Un pas més cap al Congost?

Bàsquet. El base de l’Unicaja Mario Saint-Supéry (18 anys), jugador que Ocampo vol a Manresa, anuncia que no continuarà al Tizona

El base de l’Unicaja Mario Saint-Supéry (18 anys), al qual el nou tècnic del Baxi Manresa Diego Ocampo ha fet explotar al Burgos aquest curs a la LEB Or, no continuarà al Tizona. El club malagueny, que és amb qui té contracte, sap que el jugador no continuarà tampoc al Martín Carpena perquè volen que continuï creixent i el Nou Congost i amb Ocampo seria un altre pas endavant. La prioritat de Saint-Supéry ha crescut més, fins al punt que un dels jugadors que també haurien agradat a Diego Ocampo perquè el coneix de la seva etapa al Barça, Juani Marcos, té un peu i mig per continuar al Bàsquet Girona, segons va avançar Òscar Herreros. Qui també està en l’òrbita del Baxi Manresa és el pivot de l’UCAM Múrcia Yannis Moran. El francès va arribar en el tram final a l’equip murcià per cobrir la baixa per lesió de Birgander i Todorovic, i va ser una de les grans sensacions del tram final de l’ACB amb 7,4 punts, 5,7 rebots i 11,2 de valoració de mitjana. Encaixa perfectament amb el perfil de joc d’intensitat d’Ocampo i del Manresa.

Lleida segueix embogida

El club ja ha aconseguit superar la barrera dels 3.000 abonats i el tècnic, Gerard Encuentra, va subratllar ahir a Lleida Ràdio que ara mateix la prioritat és buscar els jugadors de formació. També va explicar que la sintonia amb el Barça, amb qui tenen un acord de vinculació, és bona però no han parlat de futures cessions. No va descartar Oriola però va subratllar: “Prioritzem jugadors de formació primer i el Pierre és un dels que ens han ofert i crec que té altres propostes.”

L’NBA tempta Parker i Hezonja signa fins al 2029

El nord-americà del Barça Jabari Parker (1995, 2,01 m), que va renovar dos anys més pel club blaugrana, podria tenir interès d’alguna franquícia de l’NBA, segons va explicar ahir el periodista nord-americà Gery Woelfel, perquè tornés a la lliga nord-americana. Parker, número 2 del ‘draft’ del 2014, va jugar als Bucks, Bulls, Wizards, Hawks, Kings i Celtics abans d’aterrar a Barcelona.D’altra banda, ahir va quedar tancat oficialment un dels capítols més surrealistes de l’estiu amb la renovació de Mario Hezonja per a les pròximes cinc temporades (2029) amb el Madrid. El croat havia signat un suposat acord per tornar al Barça però després de la final de l’ACB va elogiar el club blanc i això no va agradar al club blaugrana, que hauria decidit fer marxa enrere en un possible retorn d’Hezonja al Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)