Girona

“És un luxe tenir un derbi a segona A”

Quique Cárcel Director esportiu del Girona

Quique Cárcel acumula tot just mig any d'experiència com a director esportiu del Girona –va rellevar Oriol Alsina–, i la seva llarga trajectòria de jugar no inclou cap equip de la demarcació, però és ben conscient del que significa la presència de dos conjunts gironins en el futbol professional. “És un luxe tenir un derbi gironí a segona A. Són dos equips que s'estan jugant coses diferents, però també hem de tenir present que les dinàmiques són diferents; la del Llagostera és molt positiva, i nosaltres encadenem quatre partits sense guanyar. Hi ha molts al·licients per veure un bon espectacle”, explica. “Estaria molt bé que es veiés un gran partit de futbol. És difícil poder veure dos equips de Girona en una gran categoria com la segona A, i espero que hi hagi molta afició i que es vegi un partit molt net i molt neutral.” Cárcel es nega a penjar l'etiqueta de favorit al Girona, malgrat la classificació, l'historial i l'experiència a la categoria: “Veig dos equips que s'hi juguen molt. El Girona fa quatre jornades que no guanya, i el Llagostera està fort, com ho demostren les dues victòries seguides. Això fa que ens plantegem un partit complicat.”

La pitjor sèrie de la temporada va arribar per al Girona just abans de l'aturada de Nadal. Un bon moment per fer un parèntesi? “Això ho veurem dissabte. Tots els equips passen per aquests processos de parar i arrencar, i aquí no hi ha avantatges. Tots volem els tres punts, i els petits detalls marcaran moltes coses”, sentencia l'exsecretari tècnic de l'Hospitalet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)