Llagostera

“L'afició ha de fer un pas endavant”

Oriol Alsina Director esportiu del Llagostera

El futbol gironí viurà la seva festa particular demà a la tarda, i el director esportiu del Llagostera, Oriol Alsina, té clar que aquest ha de ser l'ambient que s'ha de viure a la graderia: “Feia molts anys que no es trobaven dos equips gironins a 2a A, i l'afició ho ha d'aprofitar. Els del Girona, per demostrar que volen ajudar l'equip a continuar en el lloc que es mereix i que ara ocupa; els del Llagostera, perquè volen sortir de la zona baixa, i la resta d'aficionats al futbol, perquè poden viure un gran espectacle. És una assignatura pendent del futbol gironí, que els seguidors es mobilitzin en massa per donar suport als seus equips”, va comentar Alsina.

Tot i haver exercit de director esportiu del Girona durant sis mesos, Alsina va treure importància a l'assumpte sobre si el partit serà especial: “El més important és sumar els tres punts com en qualsevol partit. Sí que fa gràcia enfrontar-se a un club a on vaig ser i que és del territori. Primer som del Llagostera, però en segon lloc, del Girona, i estic segur que en el cos tècnic de Montilivi passa el mateix.”

Referències recents

Alsina va apostar el mes de març passat per Pablo Machín com a tècnic del Girona, i treballant estretament van aconseguir una salvació que semblava impossible. Malgrat la relació que els uneix, Alsina té clar que els coneixements que tenia del Girona del curs passat ja no li serveixen: “D'aquest curs hem vist molts partits i ja no cal mirar coses de la temporada anterior. Ens coneixem tots dos prou bé”, va destacar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)