2a divisió A

Els marcarà el camí

El Sabadell i el Barça B disputen un partit decisiu per afrontar la segona volta de cara a la salvació

Una derrota contra el cuer podria acabar amb els blaugrana en llocs de descens i Eusebio a la corda fluixa

Mai abans ni el Sabadell ni el Barça B s'havien vist les cares en un duel tan dramàtic i tan decisiu per al futur de la competició. Els dos equips tenien marcat amb vermell la data d'avui, perquè el partit, i en aquest cas no és un tòpic, s'ha convertit en una final per la situació dels dos conjunts. Encara els quedaran vint partits més fins que acabi la lliga, però sumar tres punts avui vol dir debilitar un rival directe i agafar una alenada d'aire que permetrà afrontar la resta de competició amb la moral menys ferida i la mirada més brillant.

La situació per als dos equips ara mateix és dramàtica. El Sabadell és cuer i, contra el cuer, ningú vol perdre. “És un partit molt important per als dos equips. Nosaltres passem un bon moment de joc, però ens falten els resultats. Els hem d'aconseguir”, afirmava ahir Eusebio Sacristán. De fet, un mal resultat contra el Sabadell podria fer perillar el lloc del tècnic de La Seca, tot i que aquesta setmana el president Bartomeu l'ha ratificat en el càrrec: “S'agraeixen les seves paraules, perquè en un lloc com el filial és important tenir el suport del club”, va explicar Eusebio.

Optimisme al Vallès

El pitjor per al Barça B és que la millora no ha estat del tot regular. Per al Sabadell, el contrari: molt pitjor els resultats que no pas la imatge donada. “Ara som optimistes, perquè el grup té una altra cara i transmet una altra sensació darrerament. Hem de començar a confirmar-ho”, deia Àlex Garcia, tècnic del Sabadell, que continua amb un carretada de baixes. Per al partit d'avui encara no té disponibles ni Gato, ni Hervás, ni Crespí ni, encara menys, Longás i Tamudo. A la porteria hi torna De Navas, perquè Nauzet és baixa per sanció.

Pel que fa al Barça B, Eusebio no podrà disposar de Samper, mentre que ha deixat fora de la llista Babunski i Campins per decisió tècnica. Lucas i Kaptoum estan lesionats i Bagnack, Ondoa i Rolón continuen amb les seves seleccions. El central camerunès s'incorporarà als entrenaments la setmana vinent. La resta, tota la cavalleria.

S'agraeixen [les paraules de Bartomeu], perquè és important tenir el suport del club
Eusebio Sacristán
entrenador del barça b
És un partit molt important per als dos equips. Passem un bon moment de joc, però ens falten els resultats. Els hem d'aconseguir
És la primera de totes les ‘finals' que ens queden. Comença una nova lliga, la nostra
Àlex Garcia
entrenador del sabadell
Ara som optimistes perquè últimament el grup té una altra cara i transmet una altra sensació. Ho hem de confirmar amb resultats

Antiviolència sanciona dos seguidors del Sabadell

El Consell Superior d'Esports va anunciar ahir multes de 3.001 euros i una prohibició d'accés als recintes esportius durant sis mesos als dos seguidors del Sabadell expulsats de la Creu Alta el 14 de desembre passat. Segons diu la sanció, aquests dos aficionats situats al gol nord van fer “gestos feixistes i crits injuriosos” contra la directiva arlequinada en el partit entre el Sabadell i el Leganés. La comissió antiviolència va demanar fa un mes informació sobre el cas al Sabadell, que va recollir aquestes imatges a través del sistema UCO que cada partit controla tot el que passa a l'estadi a través del director de seguretat i els Mossos d'Esquadra presents a la Nova Creu Alta.

En aquell enfrontament, els vigilants de seguretat, juntament amb la policia, van haver d'expulsar els dos aficionats que van ser observats per les diverses càmeres de seguretat que té el club. “A Sabadell no volem que ningú faci aquests gestos que recorden règims totalitaris”, va assenyalar, desaprovant-los, després d'aquell partit Ignasi Lúquez, vicepresident primer de l'entitat arlequinada.

D'altra banda, Lúquez no serà avui el màxim representant del Sabadell a la llotja, ja que Keisuke Sakamoto va arribar ahir a la ciutat. El president i màxim accionista veurà el partit i passarà alguns dies a Sabadell per tractar l'ampliació de capital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)