2a divisió A

“Hem ensopegat amb la primera tanca”

Àlex Garcia Entrenador del Sabadell

El partit era decisiu per al Sabadell, ja que una victòria li permetia sortir de la cua i enganxar un rival directe en la lluita. Però va perdre una gran oportunitat. “Això és una carrera de fons; el que passa és que nosaltres hem ensopegat amb la primera tanca”, deia resignat Àlex Garcia, que va assenyalar la clau del partit: “Sobretot, l'expulsió de Cristian. El partit amb 1-1 era per nosaltres, i no només fiquen gol, sinó que xiulen penal i t'expulsen el jugador.”

Garcia també va explicar les raons del seu plantejament, amb la defensa tan avançada: “Buscàvem que no tinguessin una sortida neta de pilota des del darrere i obligar el porter a tirar amunt on nosaltres teníem superioritat en el joc aeri”, va dir. Garcia també va justificar la decisió de posar Yeray, un mig centre que mai havia jugat de central, en l'eix de la defensa: “Sí, potser estava acostumat a jugar de pivot i per això estava una mica més despistat. Amb ell, volíem tenir millor sortida des del darrere. Però, per desgràcia, no ha estat al nivell que esperàvem. Ara bé, no és el culpable de la derrota, ni molt menys.”

Pressionat?

Garcia ha sumat al capdavant de l'equip una victòria en nou partits. “Sí que m'ho agafo com un tema personal, però sobretot em preocupa pels jugadors, perquè són els que treballen cada dia i pateixen”, va dir l'entrenador.

YERAY

“Estava habituat a jugar de pivot i per això estava un pèl despistat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)