2a divisió A

“Que sigui el camí del qual no ens apartem”

Eusebio Sacristán Entrenador del Barça B

El Barça B ha trobat una línia de joc en la qual està obtenint resultats. En els darrers tres partits ha aconseguit dues victòries que li dóna aire respecte a les posicions de descens. “Crec que ens falta una mica per arribar allà on vull, però és cert que ja fa unes setmanes que l'equip està recuperant les sensacions d'inici de curs. Que aquest sigui el camí del qual no ens apartem”, explicava Eusebio Sacristán, que enumerava les claus de la millora de l'equip: “Som un equip més sòlid i més solidari.”

L'entrenador, el dia del seu ultimàtum, va apostar per un canvi a la porteria: “Ha estat treballant molt bé i pels jugadors que vénen de juvenil, especialment en els porters, necessiten un període d'adaptació per acostumar-se al ritme del futbol professional”, va dir el tècnic, que també va argumentar les raons per les quals no havia alineat Adama Traoré: “En la fase que vam patir quant al joc col·lectiu, ell va voler ajudar-nos, amb tota la bona fe, solucionant situacions individuals. Ara hem decidit buscar opcions basades en la col·lectivitat.”

Alliberat?

Eusebio va ser vehement en les celebracions però se'l va veure moix a la sala de premsa. “Vull transmetre el missatge que encara queda molt camí per recórrer”, va explicar.

A LA PORTERIA

“Els porters que vénen de juvenil necessiten un procés per adaptar-se”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)