L'Estartit resisteix amb 10 jugadores

2a divisió femenina. Les empordaneses van demostrar coratge i actitud competitiva

Espanyol B1

l'estartit1

L'ESTARTIT: Ari, Martina (Claudia, 70'), Berta, Saray, Gasull, Gemma, Carla (Amru, 43'), Clara (Judith, 65'), Sofia, Laury i Andrea. ESPANYOL B: Aram (Sáez, 45'), Carla, Mireia, Laia, Àngela, Paula, Ainhoa (Ivet, 60'), Ari Cat (Naomi, 57'), Ari Formentí, Laura i Yasmina. GOLS: 0-1 (30') Yasmina. 1-1 (70') Clara. ÀRBITRE: Martí Pérez. T.G.: a Martina, Laury i Sofia de l'Estartit i a Yasmina de l'Espanyol. T.V.: a Gasull, de l'Estartit. COMENTARI: L'Estartit va empatar a un gol contra l'Espanyol B, un dels rivals més perillosos i amb més qualitat de la categoria. Les empordaneses, amb el suport d'uns 150 espectadors, van plantar cara al filial jugant molts minuts amb una jugadora menys. L'Espanyol B es va mostrar més regular en el seu joc i va inquietar durant moltes fases del partit la porteria local. La primera meitat va ser força igualada i amb poques ocasions de gol per als dos equips. Només a través d'un llançament de falta, l'Espanyol B va poder avançar-se gràcies a Yasmina, que va superar a Ari. En la segona part, i ja amb una jugadora menys, l'Estartit no es va rendir, va incrementar la pressió i la intensitat i, finalment, va obtenir el premi del gol, que suposava un just empat a un.