2a divisió A

Obligats a guanyar

Barça B. El filial blaugrana no es pot permetre una ensopegada en el partit d'avui contra el Mallorca, al Miniestadi, si vol evitar caure en els últims llocs de la taula de classificació

Aquesta tarda, a un quart de set, el Barça B està obligat a guanyar el Mallorca al Miniestadi si no vol caure a la zona de descens. El filial blaugrana és a la part baixa de la taula a conseqüència d'una irregularitat que, de moment, tampoc no ha pogut resoldre amb el canvi de tècnic: en les dues últimes jornades, amb Jordi Vinyals a la banqueta, ha empatat a casa contra l'Alavés i ha perdut per la mínima contra el Llagostera.

Avui, doncs, la victòria és obligada contra el Mallorca, que ocupa la catorzena posició i que també va canviar d'entrenador fa tres jornades. Miquel Soler va substituir Valeri Karpin el 9 de febrer passat i dirigirà el conjunt balear per tercera vegada, després d'empatar a zero al camp del Recreativo i de guanyar amb claredat (3-0) a Son Moix l'Osasuna. “Encara que no estigui en una situació còmoda, el Barça B és el rival més diferent de la competició. Són gent jove, molt escollida, els millors en cada posició. Jugadors que si tenen un bon dia poden guanyar-te. Hem de provocar-los una certa ansietat, que es precipitin”, assegura el garrotxí. Soler destaca que els futbolistes del filial del Barça “juguen de memòria, han fet milers d'hores d'entrenament sobre la base del seu estil i posen tot el talent al camp”. Per tot plegat, avisa: “No pots pretendre imposar-los la teva manera de jugar.” En el conjunt mallorquí no podran jugar Cendrós i Bigas. Sí que ho podrà fer Marcos Asensio, després que hagi complert un partit de sanció.

Pel que fa al Barça B, tornarà Adama Traoré, que va estar sancionat l'última jornada. “L'equip de mica en mica està aconseguint la confiança que trobarem amb el treball i amb els resultats. A poc a poc anem trobant l'onze que ens permet atacar i defensar bé”, deia ahir Jordi Vinyals. El tècnic de Cardedeu no està preocupat per la manca de gol del seu equip, que no ha vist porta en les dues últimes jornades: “Si em preocupa alguna cosa és que això ens tregui confiança.” Quant al Mallorca, Vinyals va destacar els noms d'Arana, Xisco, Pereira i Marcos Asensio. “Si no guanyem, al final baixarem. Si no aconseguim punts, no assolirem el nostre objectiu. Prefereixo pensar que aquest dissabte sortiran bé les coses i guanyarem, però a mi m'interessa guanyar d'una manera determinada”, va advertir també l'entrenador del filial blaugrana.

En la sessió d'entrenament d'ahir del Barça B hi van participar 24 jugadors. Lucas Gafarot, encara sense l'alta mèdica, va treballar amb la resta del grup. No ho van fer Kaptoum i Halilovic, encara lesionats, ni Munir El Haddadi, que es va entrenar amb el primer equip. Jordi Vinyals donarà la llista de convocats aquest matí. Tanmateix, el madrileny va veure doble targeta groga contra el Llagostera i avui no podrà jugar.

LES FRASES

A poc a poc anem trobant l'onze que ens permet atacar i defensar bé
Jordi Vinyals
entrenador del barça b
El Barça B juga de memòria, no pots pretendre imposar-los la teva manera de jugar
Miquel Soler
entrenador del mallorca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)