Nova demostració de força d'un Barça ferm en el lideratge

1a div. femenina. Les blaugrana golegen i mantenen els nou punts respecte a l'Atlético

SPORTING H.0

BARÇA7

BARÇA: Ràfols, Leire (Núria, 51'), M. Torrejón (Romi, 51'), Ruth, Melanie, Virginia, Corredera, Gemma, Mariona, Sonia (Sandra, 60') i Alexia (Willy Romero, 60'). SPORTING HUELVA: Sarita, Elena, Sandra, Emma (Irene, 78'), Maite (Andrea, 29'), Anita, Martín Prieto, Patri, Castelló (Esperanza, 78'), Jenny (Rocío, 75') i Paula. GOLS: 1-0 (11') Ruth. 2-0 (22') Sonia. 3-0 (31') Corredera. 4-0 (41') Sonia. 5-0 (62') Corredera. 6-0 (83') Willy Romero. 7-0 (87') Willy Romero. COMENTARI: El Barça manté el seu pas ferm en la lluita per reeditar el títol de lliga. Les noies de Xavi Llorens no van tenir problemes per superar un rival que va ser incapaç d'aturar el vendaval de joc ofensiu de les blaugrana. Les locals van anar a totes des del xiulet inicial. D'aquesta manera, una rematada de cap de Ruth (11') després d'una centrada de Torrejón va suposar l'1-0. Nou minuts després, Sonia va fer el segon aprofitant una excel·lent assistència de Corredera, demostrant el seu gran moment de forma. Precisament, l'egarenca va ser l'autora del 3-0 a la mitja hora de joc, aprofitant una errada de la portera rival. Poc abans del descans, Sonia va completar el seu doblet amb una rematada a l'interior de l'àrea. Després de la represa, Corredera repetia i feia el 5-0 amb un xut creuat. En el tram final del matx, Willy Romero va tancar la golejada amb dues dianes més.