2a divisió FEF

La promoció i el descens, a sis punts

Olot. Els olotins mantenen el coixí de sis punts amb la promoció de permanència, però el descens directe s'acosta

L'Olot va caure derrotat per la mínima contra el Nàstic (1-2). Tot i avançar-se en el minut 4, a través d'un cop de cap de Germán en un córner, els olotins no van poder fer res per mantenir l'avantatge després que el líder, i clar dominador del grup, remuntés el matx, també mitjançant dues jugades de servei de córner. La derrota allarga la mala dinàmica de resultats dels de la Garrotxa, que ja fa quatre partits que no aconsegueixen la victòria. A efectes classificatoris, els garrotxins no han vist alterat el seu marge positiu respecte a la plaça de promoció de permanència. Els jugadors dirigits per Antonio Rodríguez, Rodri, es mantenen amb sis punts respecte a aquesta posició, ocupada pel Cornellà, amb qui té el goal average empatat.

Respecte al descens directe, però, l'Olot ha vist retallat el seu marge, ja que també és a sis punts de distància de l'Eldenc (amb l'average a favor dels garrotxins), el primer equip que baixaria a tercera. El proper rival dels olotins en la lliga serà el Sant Andreu. Les necessitats dels quadribarrats i els dubtes que travessen els de Rodri converteixen el duel en vital per a les aspiracions de l'equip, que si guanya obtindrà gairebé el primer objectiu: la salvació.

LA MALA RATXA

4
jornades
són les que fa que l'Olot no guanya: tres derrotes, contra el Nàstic, l'Olímpic i l'Huracán, i un empat, contra l'Elx B.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)