2a divisió FEF

L'Olot rep la selecció sub-23 del Japó

Amistós. Més enllà de l'espectacle al terreny de joc, en la jornada també hi haurà activitats esportives destinades a la mainada

L'Olot disputarà aquesta tarda (18 h) la Denso Cup, un duel internacional contra la selecció sub-23 del Japó. El conjunt asiàtic està de gira per terres catalanes i, després de jugar contra l'Espanyol B i abans d'enfrontar-se al Barça B, també ha volgut disputar un duel al camp de l'Olot. La relació entre el club garrotxí i la federació de futbol japonesa es va iniciar fa uns mesos, i en les últimes setmanes el seleccionador sub-23 del Japó, Akihiko Kamikawa, ha visitat les instal·lacions de l'Olot i ha mantingut converses amb el tècnic, Antonio Rodríguez, i l'àrea esportiva que han servit per establir vincles entre les dues entitats.

Sobre el terreny de joc, l'Olot intentarà superar un combinat jove però amb molt de talent.

Activitats lúdiques

Paral·lelament al partit d'aquesta tarda, l'Olot ha organitzat un seguit d'activitats destinades a la mainada. Aprofitant que el duel es jugarà poc després de la sortida de l'escola de la mainada, als voltants de l'estadi s'organitzaran activitats esportives gentilesa de Joma i també se sortejaran samarretes de l'Olot. El partit contra la selecció del Japó serà d'entrada gratuïta per a tots els aficionats al futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)