1a femenina

L'Estartit s'imposa en el derbi i enfonsa una mica més el Lloret

2a divisió femenina Les visitants van marcar aviat i van sentenciar en el segon acte

L'ESTARTIT3

LLORET0

LLORET: Jeni, Cristina, Eva, Laia, Verdú (Enrich, 65'), Marta, Montanyano, Ivet, Elena (Paula, 85'), Ana (Maria, 85') i Rebeca (Noemi, 45'). L'ESTARTIT: Roberta, Gemma, Saray, Berta (Sumi, 80'), Clàudia, Gasull, Clara (Marina, 65'), Sofia, Laury, Carla i Mimi (Amru, 80'). GOLS: 0-1 (3') Saray. 0-2 (56') Laury. 0-3 (80') Sofi. ÀRBITRE: Hernández Sánchez. T.G.: a les visitants Roberta i Gemma. COMENTARI: Mentre que l'Estartit ja ha fet bona part dels deures d'aquesta temporada assegurant la salvació, el Lloret afrontava el derbi conscient que les possibilitats de sortir de la zona de descens cada cop són més escasses. El partit va començar amb un gol molt matiner de l'Estartit, quan després d'un bon servei des de la cantonada Saray va enviar la pilota al fons de la porteria. A partir d'aquí les jugadores visitants van continuar generant molt perill, però tot i disposar d'ocasions clares no van poder ampliar l'avantatge abans del descans. Després de la represa l'Estartit va sortir amb la intenció de sentenciar el partit i quan amb prou feines s'havien disputat deu minuts van aconseguir fer pujar el 0-2 al marcador. El gol va representar un cop molt dur per al Lloret, que va deixar de creure completament en la reacció i encara va haver de veure com mitjançant un servei de falta les empordaneses van fer pujar el tercer i definitiu gol al marcador.