2a divisió A

Un camí traçat per tots

Títols en joc. Avui a Palamós es disputaran les finals en les categories cadet (Alboraya-Aspire, a les 9.45 h), infantil (Madrid-Barça, a les 11.00 h) i juvenil (Atlético-Màlaga, a les 12.15 h)

L'edició número quinze del MIC (Mediterranean International Cup) s'acaba aquest matí amb les respectives finals que s'han de disputar en les categories juvenil, cadet i infantil, a l'estadi Palamós-Costa Brava. En un èxit tant en l'apartat esportiu, d'organització i expectació de la gent, el MIC s'acabarà amb la traca final en què s'enfrontaran els millors equips de cada categoria en un enfrontament que alçarà el títol a tres conjunts.

El tret de sortida de les finals la donarà la categoria cadet amb el xoc entre l'Alboraya (un equip de la comunitat valenciana), revelació sens dubte de totes les categories d'enguany, contra l'Aspire, un dels favorits des del seu aterratge en el torneig, en cada categoria. Els valencians van derrotar el Vila-real a les semifinals, en la tanda de penals (4-3), després d'acabar l'enfrontament amb empat a zero. L'Aspire va superar el Sevilla, un dels equips que havia mostrat més bon joc en un duel frenètic, amb intensitat i bones accions dels dos equips.

Després de la final cadet, els infantils disputaran el penúltim partit del torneig. La segona final amb un clàssic –en la categoria aleví, en la modalitat de futbol 11, també es va disputar un Barça-Madrid– serà un atractiu per a molts i un duel carregat de morbositat, tot i que les edats dels nens alleugen qualsevol rivalitat. Els madrilenys van batre l'Espanyol en les semifinals per la mínima (1-0), i el Barça es va desfer de l'Aspire, que ha col·locat tots els seus equips en les fases finals però que només té possibilitats d'un únic títol en la categoria cadet.

L'últim enfrontament i un dels plats forts de cada edició serà la final de la categoria juvenil que es disputarà a les 12.15 h, entre l'Atlético de Madrid i el Màlaga, l'actual campió en aquesta mateixa categoria que, altre cop en aquesta edició, ha demostrat que és un equip dominador i de gran qualitat. Els andalusos, doncs, intentaran revalidar el títol després d'haver superat el Barça a les semifinals (1-2) en un duel en què els blaugrana es van avançar però el resultat del qual els malaguenys van saber capgirar en dues accions.

L'Atlético es va desfer en el penúltim esglaó del Vila-real, un altre club que ha posicionat els seus equips en zones elevades –en la categoria cadet, el seu equip també va caure derrotat a les semifinals–. Els matalassers i els malaguenys, per tant, tancaran la quinzena edició del MIC en un marc de primera com l'estadi Palamós-Costa Brava i rodejats d'un ambient espectacular ja que, com cada edició, la graderia del camp palamosí s'omple de gom a gom per veure el millor futbol formatiu del món.

El MIC abaixarà el teló avui, però demà començarà l'organització i els preparatius per a la 16a edició, la 15a disputada a les comarques gironines després d'una primera edició del torneig a les Illes Canàries. Segur que, apujant el llistó, com és habitual, la Costa Brava tornarà a ser l'escenari ideal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)