2a divisió A

El Miniestadi no està per festes

Barça B. Els de Vinyals reben el líder, el Betis, obligats a derrotar-lo per enganxar-se a la lluita per la salvació

Divendres ja s'havien esgotat les entrades i els bètics poden ser majoria

El Betis, líder destacat de la categoria –ha guanyat quatre dels últims cinc partits disputats–, visita aquesta tarda el Miniestadi amb l'objectiu de fer un pas més cap al seu retorn a primera –divendres passat ja es van esgotar les localitats i s'espera una presència massiva d'aficionats bètics, que poden ser majoria– però la situació del Barça B, que no està per gaires festes, l'obliga a assolir els tres punts per fer mig bo el treballat empat que va aconseguir la setmana passada a Gijón. A deu jornades del final de lliga, el conjunt de Vinyals, que no ha guanyat en els vuit partits en què ha dirigit el filial blaugrana, no pot deixar escapar més oportunitats, i menys a casa. A dos punts dels llocs de salvació –el Recreativo i l'Osasuna també juguen com a locals aquesta jornada– guanyar avui és l'única manera d'assegurar-se no veure ampliada aquesta diferència. Però sobretot, també serviria per donar un cop de puny a la taula i demostrar que la bona feina de les últimes setmanes –però que no s'acaba de veure plasmada en el marcador– per fi dóna fruits reals.

La plantilla, al complet

Excepte Kaptoum, lesionat des de fa ja molts mesos, Vinyals disposa de tots els seus efectius i tret d'algun canvi puntual, no es preveuen gaires variacions respecte a l'onze de la setmana passada a El Molinón. Per la seva banda, Pepe Mel, bon amic del de Cardedeu, no pot comptar amb Casado, Piccini ni el senegalès N'Diaye, però recupera el central Héctor Rodas i també l'extrem Dani Pacheco.

LES FRASES

Serà magnífic si aconseguim la victòria i sortim del descens, però el més important és la sensació de ser un equip i de competir com ho estem fent
El Betis és líder per mèrits propis, però nosaltres hem de jugar com ho estem fent últimament. Tenim possibilitats
Jordi Vinyals
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)