2a divisió A

Cada cop més enfonsats

Barça B. El filial blaugrana perd tot i donar la cara contra el Betis al Miniestadi, cau a la cua de la classificació i torna a tenir els llocs de salvació a tres punts a només nou jornades del final

BETIS2


BARÇA B1


El de sempre. Bon partit del Barça B però la victòria se li continua resistint amb Jordi Vinyals a la banqueta. El filial blaugrana va tractar de tu el líder, el Betis, i fins i tot l'hauria pogut vèncer amb una mica més d'encert, però va caure derrotat, cau a la cua de la classificació i ja torna a tenir les posicions de salvació a tres punts, però faltant només nou jornades.

No s'havien jugat ni dos minuts que el Barça B, amb l'única variació de Dongou en el lloc de Munir respecte a l'onze de la setmana passada, es va avançar en el marcador mitjançant Sandro, que al segon intent i després d'estavellar la pilota al travesser a porteria buida, va culminar en gol una excel·lent internada per banda dreta d'Adama. Però per si algú tenia algun dubte de la reacció del Betis, aquesta va ser immediata. Els andalusos, esperonats per la seva afició, majoria ahir al Miniestadi, es van convertir en els dominadors absoluts del joc i van anar tancant cada cop més els de Vinyals a la seva àrea. Les ocasions, com era d'esperar, també es van anar succeint i superat el primer quart d'hora, Dani Ceballos des de la frontal, amb un potent xut que va impactar al pal dret, va posar les taules en el marcador. Va ser només arran de l'empat que el filial blaugrana va fer un pas endavant. Semblava l'única manera de resistir sense encaixar més gols ja que per moments, l'allau atacant del Betis semblava imparable. I el que es va viure a continuació va ser un autèntic duel de forces, difícil de veure entre dos equips tan allunyats en la classificació. El Barça B, més a veure-les venir i a la contra aprofitant les transicions ràpides d'Adama i Halilovic, i els de Pepe Mel amb més control i paciència. Cadascú amb les seves armes, però el perill a les dues àrees i la nul·la especulació es comptava gairebé per igual. Primer va ser Suárez el que va evitar el gol de Jorge Molina a l'àrea petita i poc després era Adán el que feia el mateix amb Dongou, que es va entretenir en excés i no va saber aprofitar la gran passada llarga de Sandro. I amb aquest combat de boxa que anava d'una àrea a l'altra i que en els últims minuts va tornar a tenir els porters com a protagonistes, evitant els gols de Jorge Molina i Adama, es va arribar al descans.

I del ritme trepidant i sense pausa dels primers 45 minuts, es va passar a una fase en què tots dos equips van intentar allargar les possessions al màxim i evitar així ensurts rivals. I aquí, el primer que hauria pogut decantar la balança va ser el Barça B. Dongou, però, va tornar a desaprofitar una altra claríssima oportunitat, fallant un un contra un amb Adán i com se sol dir, del possible 2-1 es va passar a l'1-2. I és que en la jugada següent, Jorge Molina va controlar amb el pit dins l'àrea la bona centrada de Molinero i no va perdonar. Jordi Figueras poc després hauria pogut rematar la feina amb una falta directa que es va estavellar al travesser –igual que Rennella en el temps afegit, quan Suárez va evitar el gol– però tampoc li va fer falta al Betis ja que la reacció del filial blaugrana, ja molt minvat de forces, va ser inexistent. Massa líder per al Barça B.

BARÇA B: Suárez, Palencia, Sergio Juste, Edgar Ié, Grimaldo, Gumbau (Babunski 81'), Patric (Samper 72'), Halilovic (Munir 66'), Adama, Dongou i Sandro. BETIS: Adán, Molinero, Bruno, Jordi Figueras, Varela, Pacheco (Kadir 63'), Xavi Torras, Portillo, Dani Ceballos, Rubén Castro (Rennella 83') i Jorge Molina (Lolo Reyes 79'). GOLS: 1-0 (2') Sandro. 1-1 (18') Dani Ceballos. 1-2 (70') Jorge Molina. ÀRBITRE: Arcediano Monescillo (Castella-la Manxa). T.G.: als locals Sandro, Edgar Ié i Munir; i als visitants Portillo, Jordi Figueras, Varela, Jorge Molina, Xavi Torras i Molinero. PÚBLIC: 12.356 espectadors.
La implicació i l'actitud és el que ens fa ser optimistes per al futur, que és curt, però serà magnífic
Jordi Vinyals
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Hem jugat contra el millor equip de la lliga però les ocasions més clares han estat nostres i hem pogut fer el 2-1. No hi ha hagut encert
No queda altra que seguir treballant. Queden encara nou partits i encara podem sumar molts punts
Alen Halilovic
MIGCAMPISTA DEL BARÇA B

L'afició del Betis, la gran protagonista de la tarda

X.S.

Les graderies del Miniestadi es van omplir, amb 12.356 espectadors que van servir per registrar la millor entrada de la temporada –no hi va faltar el president del Barça, Josep Maria Bartomeu–, però amb majoria d'aficionats bètics, tot i el que es jugava el filial blaugrana. Divendres ja s'havien esgotat les entrades per a aquest partit, que va ser una festa per al conjunt bètic i la seva afició, que omplia tot el gol nord del Mini i també estava repartida per la resta de les graderies, des d'on no va parar d'animar el seu equip i de veure's ja a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)