1a femenina

Quatre cops campiones

1a divisió femenina. El Barça, que aquest migdia juga al camp de l'Oviedo Moderno, allarga la seva hegemonia un any més i s'assegura el títol de lliga després de l'empat d'ahir de l'Atlético

El Barça femení va guanyar ahir la seva quarta lliga consecutiva i ni tan sols va haver de jugar. Les noies dirigides per Xavi Llorens es trobaven a l'avió camí cap a Oviedo quan van rebre la notícia de l'empat entre l'Atlético de Madrid i el València, fet que les proclamava campiones matemàticament a falta d'un partit –el d'avui– i dues jornades.

Es tracta d'una fita històrica. És el primer cop que un equip guanya quatre lligues de manera consecutiva. A més, les blaugrana també igualen l'Athletic Club i el Llevant com a conjunt amb més títols de la 1a divisió (quatre). Un premi que arriba pel gran treball que han anat fent durant tota la temporada, amb uns números increïbles: 23 partits guanyats, 1 empat i 3 derrotes, amb un total de 86 gols a favor i només 9 en contra.

Xavi Llorens destacava la bona feina de les seves i assegurava que “quan guanyes treballes més a gust i convençut que estàs fent bé les coses”. El tècnic també assenyalava que “hagués estat més bonic guanyar el títol a casa, tot i que el fet de saber-ho abans de jugar dóna més tranquil·litat i permetrà celebrar-ho abans”. Amb el títol ja al sac, Llorens es va voler mostrar molt exigent amb l'equip i va fer menció a un dels objectius de cara a la temporada vinent, en què espera mantenir l'hegemonia: “Hem encaixat tres derrotes i, per tant, hi ha coses a corregir i millorar.”

LA FRASE

Quan guanyes treballes més a gust i més convençut que estàs fent bé les coses
Xavi Llorens
ENTRENADOR DEL BARÇA FEMENÍ

LA DADA

77
gols de diferència.
El Barça està dominant la categoria amb una gran autoritat. Suma 86 dianes a favor i 9 en contra.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)