1a femenina

El Barça celebra el títol guanyant

1a divisió femenina. L'equip blaugrana, que ahir va rebre la copa que l'acredita com a campió, va imposar-se a l'Espanyol en el derbi després de fer una primera part per emmarcar

ESPANYOL0

BARÇA3

El Barça va imposar-se sense problemes a l'Espanyol en un derbi que tancava la lliga i que va començar amb les jugadores de José Antonio Montes fent el passadís a les blaugrana. Instants abans que comencés a rodar la pilota, les noies de Xavi Llorens van rebre també el trofeu de lliga, que les acredita com a campiones. Tot i l'ambient festiu que es va viure a la ciutat esportiva Joan Gamper, les locals van sortir molt endollades al camp, i en el minut 4 de joc, gràcies a una sèrie de rebots dins de l'àrea de Paula, la local Alexia va inaugurar el marcador. Després d'uns primers compassos de vendaval blaugrana, l'Espanyol va aconseguir espolsar-se la pressió local i asserenar el partit amb molta disputa al mig del camp. Tot i això, dos gols de falta, l'un de Sonia i l'altre de Mariona, van establir el 3-0 final abans que s'arribés al descans. Ja en la segona meitat les visitants van disposar d'ocasions per retallar distàncies, però el resultat finalment ja no es va de moure.

Amb aquest resultat, el Barça va posar el punt final al campionat domèstic amb uns registres extraordinaris: 25 partits guanyats, dos empats i tres derrotes, amb un bagatge de 93 gols a favor i tan sols 9 en contra, fent mostra, per tant, de la seva superioritat, que ha permès al quadre blaugrana encadenar el quart títol.

BARÇA: Ràfols, Leire (Míriam, 20'), Torrejón, Ruth, Melanie, Unzue, Mariona (Cristina, 61'), Virginia (Corredera, 53'), Alexia, Sonia i Jenni (Willy, 53'). ESPANYOL: Paula, Inés, Pereira, Bárbara, Troyano (Laura, 78'), Mendoza, Júlia (Estibi, 45'), Capelli (Chamarro, 61'), Paloma, Estella i Yaiza (Cotado, 84'). GOLS: 1-0 (4') Alexia. 2-0 (25') Sonia. 3-0 (45') Mariona. ÀRBITRE: Fernández Pérez.