2a divisió A

Molt millor sense vaga

El conflicte. Machín espera que hi hagi un acord que no condicioni el calendari. Tarradellas veu el problema més de formes que de fons

“Més enllà de les raons, si només mires la vaga, a cap equip li convé, ni als de dalt ni als de baix, ni als futbolistes, perquè les dates són molt ajustades i ho condicionaria tot.” Va ser la primera reflexió sobre el conflicte en el futbol espanyol que va fer Pablo Machín, que espera que tot es recondueixi. “Si estan plantejant fer vaga, deuen tenir els seus motius. Els jugadors han de defensar els seus interessos i els clubs, els seus. Al final, és un tema econòmic, i si hi ha més ingressos hauria de ser positiu i se n'hauria de beneficiar tothom. Potser cedint una mica per arribar a l'acord.” El tècnic no voldria cap canvi en el calendari: “La competició ja és prou llarga per fer-la-hi encara més.” Mig de broma, va valorar la possibilitat (remota) que no es jugués més a partir del 16 de maig i valgués la classificació en aquell punt, ja que el Girona pujaria.

Les formes

Tarradellas va ser el representant del Llagostera en la reunió de l'AFE, i el migcampista tenia clar que és un problema més de formes que no de fons. “Ens van explicar que el desacord ve perquè no han trucat a l'AFE per pactar el decret que ja s'ha aprovat. S'ho han fet tot la LFP i el CSD, i els jugadors som els protagonistes i part implicada”, va explicar Tarradellas. La plantilla fa costat a la vaga, però el capità espera no arribar a aquest extrem: “Si no hi ha acord aturarem les competicions, però esperem que s'accepti la proposta que els fa l'AFE.” El tècnic Lluís Carrillo va assenyalar les conseqüències negatives d'una aturada: “Tots en sortiríem perjudicats. Espero que parlin i s'arribi a un acord.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)