1a femenina

El Barça cau eliminat contra la seva bèstia negra

Copa femenina. La sabadellenca Mariajo va aturar un penal a la blaugrana Sonia Bermúdez i les de Xavi Llorens es van estimbar a les semifinals contra un rival que les ha derrotades tres vegades

barcelona0

VALÈNCIA1

El Barça no podrà guanyar el seu tercer títol de copa consecutiu en caure contra el València a les semifinals. Les noies dirigides per Xavi Llorens, clarament favorites per endur-se'l, van ser derrotades per la seva bèstia negra aquesta temporada: dels tres únics partits en lliga que han perdut, dos havien estat contra el València.

Tot plegat per un golàs de Karol, pels volts del descans, aprofitant que el València jugava en el primer temps amb el vent a favor. El Barça dominava la pilota però no aconseguia concretar en l'àrea rival, ni en la primera meitat ni en la segona. Corredera, de fet, va ser la jugadora més activa després de la represa. La millor ocasió va arribar en un penal innocent, quan faltaven quinze minuts, provocat i servit per Sònia Bermúdez però aturat per la portera sabadellenca, Mariajo Pons. Al final, i a la desesperada, Sònia, Corredera i Willy van intentar-ho però no va haver-hi manera.

L'altre finalista

El València, doncs, es va classificar per jugar la final de la copa per primera vegada en la història, igual que l'Sporting Huelva, que va derrotar l'Atlético de Madrid als penals en l'altra semifinal.

VALÈNCIA: Mariajo, Nuria, Ivana, Mari Paz (Sara, 87'), Carol, Leila (María, 87'), Monforte (Ana Amo, 78'), Beristain, Nicart, Gio (Manu, 42') i Mituse. BARCELONA: Ràfols, Torrejón, Ruth, Leire, Melanie, Torrecilla (Gema, 65'), Alexia (Miriam, 65'), Corredera, Maria (Ana María, 57'), Sonia Bermúdez i Jennifer. GOLS: 1-0 (39') Carol. ÀRBITRE: Ibáñez Gutiérrez. T.G.: A les valencianistes Monforte i Ivana