2a divisió A

“Ens hi juguem l'última possibilitat de ser al ‘play-off'”

Lluís Carrillo Entrenador del Llagostera

El Llagostera va deixar escapar dijous una oportunitat d'or per enganxar-se a la sisena posició i començar a materialitzar el somni de jugar la fase d'ascens, i ara, amb només nou punts en joc i a tres del Saragossa, el conjunt que dirigeix Lluís Carrillo té molt clar que a Montilivi no es pot fallar: “A banda de ser un derbi, els dos equips ens hi juguem molt. Ells volen continuar en posicions d'ascens directe, i per a nosaltres és una de les últimes possibilitats de ser a la fase d'ascens.”

Sense cap por

Al Llagostera li agraden els reptes i fa anys que ho demostra. El d'aquesta tarda és d'un alt nivell ja que més enllà de visitar el veí futbolístic també hauran de competir contra la segona plantilla amb millors registres de la categoria. “Estem molt tranquils. Sabem que anem a un camp molt complicat però això no ens preocupa gens ni mica. Aquesta temporada ja hem estat capaços de puntuar en grans escenaris”, remarca Carrillo recordant les actuacions del seu equip en camps com el de l'Sporting (0-0), el Betis (2-2) o la Ponferradina entre d'altres.

Amb pocs dies per preparar el derbi contra els gironins, Lluís Carrillo també apunta a una dificultat afegida a l'hora de superar l'equip de Pablo Machín, el sistema 5-3-2: “És una manera de jugar molt poc habitual avui en dia però més enllà que no sigui comú enfrontar-s'hi la clau és l'adaptació dels jugadors. S'hi troben molt còmodes, tenen els jugadors adequats per treure'n profit i això és el que els està portant camí de primera divisió.”

El tècnic llagosterenc també va explicar quines facetes del joc cal potenciar per superar el Girona i quines armes blanc-i-vermelles cal desconnectar si el que volen és sumar a Montilivi. “Hem d'intentar jugar molt per les bandes i buscar centrades en què arribin amb claredat futbolistes de la segona línia per rematar. Esperem estar encertats”, va remarcar. De l'última derrota contra l'Albacete que va posar fi a quinze jornades sense perdre dels blaugrana, Carrillo també va explicar que se'n poden extreure conclusions: “Amb el 0-2 se'ns va complicar molt, ho vam aixecar i vam voler anar a buscar els tres punts. Aquesta vegada ens va sortir creu. Ens hem de quedar amb l'actitud i la força que va demostrar l'equip quan tot semblava perdut.”

El Llagostera va presentar contra l'Albacete un onze titular ple de jugadors poc habituals, unes rotacions que deixaven entendre que contra el Girona tornaran els noms que més han intervingut en la gran ratxa de resultats. Tot i això, Carrillo va voler amagar les cartes i no va afirmar ni descartar res.

Ambient de gala

El que té clar el tècnic dels de la Costa Brava és que Montilivi serà una olla de pressió, un fet que creu que no els serà perjudicial. “A tot jugador li agrada jugar en escenaris amb un gran ambient. Surts més motivat, i si és un derbi encara més. Ens n'hem d'abstreure i ser capaços de fer el nostre joc i el nostre partit”, va comentar Carrillo, que té clar que si passen els minuts i el duel és igualat el Llagostera tindrà possibilitats.

L'ACTITUD, CLAU

“De l'última derrota em quedo amb l'actitud de l'equip quan tot semblava perdut”

L'ÚLTIM TREN

“A tots dos ens hi va molt; si volem atrapar el sisè no podem fallar gaire més”

OLLA DE PRESSIÓ

“Sempre motiva més jugar amb un gran ambient. No crec que ens sigui perjudicial”

EL 5-3-2

“És un sistema poc habitual i el Girona té homes que s'hi han adaptat molt bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)