2a divisió A

“Serà un partidàs ple d'intensitat”

Fran Sandaza Davanter del Girona

Com els tècnics, els jugadors del Girona també són conscients de la importància del duel gironí per a les aspiracions d'ascens directe a primera divisió. Fran Sandaza, el màxim golejador del conjunt blanc-i-vermell amb tretze dianes aquesta temporada ho té clar. “La sensació, a priori, és que el partit més complicat dels tres que ens queden és el d'aquest diumenge contra el Llagostera ja que sabem que l'Sporting ens ho posarà molt complicat en la lluita per l'ascens. Crec que haurem de guanyar els tres partits, però només hem de pensar en nosaltres i el nostre partit”, comenta el davanter de Toledo, Fran Sandaza, que respecte al conjunt llagosterenc analitza: “En el partit contra l'Albacete el Llagostera s'hi jugava molt per entrar a play-off, però encara tenen possibilitats d'aconseguir-ho. És un derbi i s'ho prendran com el partit més important de la temporada. Sabem que sortiran a totes però nosaltres ens hi juguem molt. Serà un partidàs, ple d'intensitat.”

Fran Sandaza, que està completant una campanya excel·lent amb el Girona, s'ha convertit en una peça clau de l'engranatge ofensiu del conjunt dirigit per Pablo Machín, que dimecres va fer un pas important cap a l'ascens, el desig de tots els aficionats: “Vam donar un cop a la taula i ho volem certificar contra el Llagostera. Ho tenim a prop però cal tocar de peus a terra”, sentencia el davanter del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)