Territorial

L'Escala cau amb el cap ben alt

1a catalana. Els de Pitu Batlle acabaran el curs com el millor equip gironí de la categoria

mollet1


l'escala0


L'Escala es volia acomiadar ahir de la seva afició amb una alegria després de fer una gran temporada que li permetrà ser el millor equip gironí de primera catalana, però el Mollet va aprofitar una errada de Quesada en la segona meitat per fer l'únic gol del partit i emportar-se els tres punts. Els de Pitu Batlle van dominar amb claredat en la primer part fent un joc molt vistós i van disposar de bones ocasions que no va saber materialitzar. En la represa el Mollet va equilibrar el matx i va trobar-se amb el premi del gol en el 60' després d'una sortida en fals de Quesada, que va acabar amb el gol de José a porta buida. L'Escala, tot i buscar l'empat fins al final, ja no va poder igualar el resultat.

L'ESCALA: Quesada, Lluís Ferrer, Mir, Sile (Nani, 44'), Díaz, Ricard Ferrer, Ramírez, Muniesa, Feixas, Gasull (Molinas, 46') i Nil Pàmies. MOLLET: Óscar, Parra, Royes, Mis, Jou (Negro, 46'), Dóleras, Arroyo, Cristian (José, 58') Peque (Gómez, 50'), Soli i Serra. GOLS: 0-1 (60') José. ÀRBITRE: Kilian Crespí. T.G.: als locals Díaz i Ricard Ferrer; i als visitants Mis, Soli i Serra. PÚBLIC: Uns 350 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)