Territorial

La Damm venç i espera rival

Copa juvenil. Els cervesers van derrotar el Màlaga gràcies a dos grans gols en els darrers minuts i avui sabran el seu rival en els quarts

màlaga1

DAMM3

La gesta de la Damm continua i el conjunt cerveser, l'únic català que queda viu, passa als quarts de final de la copa després de vèncer per un global de 5-3 al Màlaga.

El partit va ser molt anivellat i no es va decidir fins al darrer quart d'hora. La primer meitat va ser equilibrada, però els locals van tenir l'encert d'avançar-se amb un gol de Doncel, que amb el cap va marcar després d'un refús del porter malagueny. En la segona part, el conjunt visitant va sortir a totes i va aconseguir empatar en un córner mitjançant Eric. Van ser els pitjors minuts dels locals, que sort en van tenir de Vito i el travesser perquè el Màlaga no capgirés l'eliminatòria. En el darrer quart d'hora, però, els andalusos van acusar l'esforç i Gonzalo i Max van certificar el pas.

DAMM: Vito, Diego (Killian, 80'), Joel, Arnau, Lucas, Inés (Marc, 70'), Alfred, Edu (Gonzalo, 77'), Max, Lledó i Doncel (Zárate, 72'). MÀLAGA: Samu, David Ramos, Damián (Torralbo, 85'), Luis, Mérida, Arturo (Mario, 79'), Ontiveros, Jerín, Eric, Salva (Jonatan, 35') (Àlex, 81') i Santi. GOLS: 1-0 (23') Doncel. 1-1 (58') Eric. 2-1 (84') Gonzalo. 3-1 (89') Max. ELIMINATÒRIA: 5-3 (anada 2-2). ÀRBITRE: Sánchez Aparicio.
T.G.:
Als locals Arnau i Alfred i als visitants David Ramos, Mérida, Arturo, Ontiveros, Salva i Mario.