2a divisió A

Un pilar de mal retenir

2a divisió A. El central Pablo Marí, que ha fet eclosió aquesta temporada en el Nàstic, té pretendents que fan molt difícil que continuï en el club tarragoní, que no renuncia a convèncer-lo

Entre els futbolistes que han ofert aquesta temporada un millor rendiment en el Nàstic hi ha el jove central de 21 anys Pablo Marí. Després de formar-se en el Mallorca, on ja apuntava maneres i fins i tot va debutar amb el primer equip a primera divisió, Pablo Marí va arribar l'estiu del 2013 a Tarragona. En la primera temporada ja va mostrar un bon nivell, però ha estat aquesta última campanya quan ha fet eclosió. Titular indiscutible per a Vicente Moreno, ha disputat 37 partits i ha marcat tres gols, tots tres en accions d'estratègia i molt importants, sobretot contra dos rivals directes com el Lleida (1-0) i el Reus (1-0). Com que la intenció del Nàstic és que el gros de la plantilla continuï la temporada vinent, i sobretot aquells futbolistes que han estat bàsics en la consecució de l'ascens, de seguida es va fer saber a Pablo Marí la voluntat del Nàstic de renovar-lo, però serà més que difícil.

La bona temporada del valencià, sumada a la seva joventut i projecció, fan que tingui uns quants pretendents –de segona A, de primera, com ara l'Eibar, i de l'estranger– amb els quals el Nàstic no pot lluitar econòmicament. De totes maneres, el club tarragoní no renuncia a disposar dels seus serveis en la temporada del retorn a segona A, i intenta convèncer-lo. El projecte, el bloc conjuntat, els dos bons anys passats a Tarragona i el fet que hagi estat en el Nàstic on s'ha donat a conèixer com a futbolista de nivell són els arguments que utilitza el Nàstic per mirar de retenir el central.

En defensa, el Nàstic té de moment per a la campanya que ve els laterals Gerard Valentín i Mossa; Xisco Campos i Xavi Molina, que aquest últim curs han jugat tant a l'eix de la defensa com al lateral dret; Pol Bueso, que es va incorporar en el mercat d'hivern i que no ha disposat de gaires minuts, i Manolo Martínez, que també és una solució per al mig centre. Si finalment Pablo Marí no continua, el Nàstic haurà de fitxar un central de garanties. A més, cal un lateral esquerre, demarcació per a la qual només hi ha Mossa. De totes maneres, Vicente Moreno ha provat per a aquesta posició en alguns partits l'extrem Ferran Giner.

PEÇA BÀSICA

Pablo Marí ha disputat aquest curs 37 partits, tots de titular, i ha marcat 3 gols

CONTINUÏTAT

El Nàstic té molt perfilada la defensa del curs que ve, però li falta algun retoc

Moltes renovacions per tancar

El Nàstic basa la plantilla de la temporada que ve en la columna vertebral de la que ha aconseguit l'ascens, i amb la majoria dels seus components s'ha emparaulat la continuïtat, tot i que en els pròxims dies s'han d'acabar de concretar les renovacions, inclosa la del tècnic, Vicente Moreno. Pel que fa als cedits, Sergio Rodríguez ha de tornar al Betis i Cristóbal Gil, a l'Almeria, tot i que en aquest últim cas no es tanca la porta a la possibilitat que continuï vestint de grana. El migcampista ha fet una bona temporada, amb força participació, de manera que les dues parts han quedat contentes amb un vincle que podrien allargar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)