2a divisió A

“Tots els equips tenen més entitat que nosaltres”

Oriol Alsina Director esportiu del Llagostera

En la valoració del calendari, Oriol Alsina té molt assumit el rol que d'entrada té el Llagostera en una categoria plena de grans clubs com la segona A. “Juguem contra qui juguem tots els equips tenen més entitat que nosaltres; per tant, ens és igual contra qui comencem”, explica el director esportiu llagosterenc. Pel que fa al debut en la lliga, sí que el Llagostera valora molt positivament que sigui a casa i contra un rival de molt de prestigi com l'Osasuna. “Si comences a casa, vol dir que acabaràs la lliga al teu estadi, i crec que això sí que pot ser molt important. Rebre l'Osasuna és un orgull i en el cas de grans clubs sempre és millor trobar-los al principi, quan encara no tenen les idees del joc tan interioritzades o fins i tot quan encara els falten jugadors”, explica Alsina.

El club llagosterenc també tindrà un avantatge fruit del sorteig, i és que en la jornada entre setmana jugarà dos partits seguits a casa: “És molt positiu perquè el desgast que suposen aquestes dues jornades tan seguides en el tram final de lliga no serà tan gran si no ens hem de desplaçar.”

Pel que fa al derbi matiner contra el Girona, Alsina també ho té molt clar: “És igual quan ens trobem. Ens coneixem tant que serà molt difícil sorprendre's, sigui a l'inici o al final.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)