Nàstic

Àlex López ja és jugador del Nàstic

Més pólvora. El conjunt grana va fer oficial l'arribada de l'exjugador del Reus i el València Mestalla, que firma per les properes quatre temporades. Amb el de Calafell, la davantera de l'equip de Vicente Moreno gairebé queda apuntalada

El Nàstic va fer oficial l'arribada d'Àlex López procedent del València Mestalla. El davanter, que firmarà un contracte per a les properes quatre temporades –fins al 30 de juny de 2019– és una clara aposta de futur de l'àrea esportiva del conjunt grana, que comença a tenir gairebé apuntalada la línia ofensiva per al curs del retorn a segona A.

Àlex López va néixer a Calafell l'1 d'agost del 1993 i es va formar al Reus. Amb el primer equip roig-i-negre va debutar el curs 2009/10, a tercera divisió, però no s'hi va incorporar a tots els efectes fins al curs 2012/13, en què va disputar 24 partits i va fer un gol, ja amb els reusencs a la segona B. L'explosió de López va arribar la temporada següent, en què va fer dotze dianes en els 34 partits que va disputar en la lliga, fet que va cridar l'atenció del València, que va fixar-se en ell i el va incorporar per seguir competint a la segona B amb l'equip filial –demostrant la seva vàlua, el nou davanter del Nàstic va fer onze dianes més en 34 partits.

Amb l'arribada d'Àlex López, Vicente Moreno ja disposa de tres davanters centre –Marcos, Azkorra i el flamant nouvingut López–, que es complementaran bé amb els futbolistes de la segona línia, i és que Moreno, disposa de diverses variants gràcies als jugadors d'un perfil diferent que també aportaran pólvora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)