2a divisió A

Els clubs de segona A rebran 1,5 milions més

Drets audiovisuals. El decret llei entrarà en vigor el curs 2016/17, però la idea és que els clubs ja puguin disposar d'una part dels ingressos abans

Ahir es va fer a Madrid l'assemblea general extraordinària de la Lliga de Futbol Professional. Amb Delfí Geli i Isabel Tarragó com a màxims representants del Girona i el Llagostera, el tema estel·lar de la trobada va ser el de la venda centralitzada dels drets audiovisuals. Els assistents van ser informats que el decret llei entrarà en vigor a partir de la temporada 2016/17, però la idea és que els clubs de la LFP (primera divisió i segona A) ja puguin disposar d'una part dels ingressos aquest mateix curs –seria una plusvàlua pel fet de vendre els drets audiovisuals de forma conjunta que no s'aplicaria en el decret llei–. Traduït a la pràctica, es calcula que els clubs de segona A podrien tenir un increment d'ingressos d'1,5 milions d'euros, aproximadament, en relació amb el curs anterior. Difícilment això significarà més marge salarial de manera imminent –el mercat es tanca el 31 d'agost–, ja que els números s'acabaran de clarificar en una altra reunió, possiblement al setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)