Nàstic

El Nàstic continua sense perdre i venç amb solvència el Mestalla

Amistós. Amb gols de Marcos, Emaná i Tejera, els grana van vèncer el filial del València i sumen la tercera victòria consecutiva en cinc dies després de vèncer el Cornellà i l'Ascó

NÀSTIC3

V. MESTALLA1

Tercera victòria consecutiva d'un Nàstic que continua donant una molt bona imatge aquesta pretemporada. Després d'empatar contra el Vila-real i guanyar el Cornellà i l'Ascó en els darrers set dies, els de Vicente Moreno van vèncer en aquesta ocasió el València Mestalla gràcies als gols de Marcos, Emaná i Tejera.

Els grana van encarrilar el matx ja en la primera meitat amb els gols de Marcos (13') i Emaná (44'), que continua gaudint de minuts mentre decideix si fitxa o no. El filial valencianista va retallar distàncies just dos minuts després de la represa, però Tejera va fer la primera diana com a grana aprofitant un greu error del porter local. Si el camerunès Emaná va continuar acumulant minuts de joc –fins i tot va ser titular–, l'altre jugador a prova, el migcentre israelià Gal Arael, ho va viure des de fora. Amb unes molèsties que tampoc no li van permetre jugar contra l'Ascó, el tècnic grana es va quedar amb les ganes de veure el futbolista i haurà d'esperar per decidir si se'l queda o no.

Avui, a Vilafranca

El Nàstic afronta aquest vespre un altre partit, aquesta vegada oficial. Visita el Vilafranca (a dos quarts de nou) en la primera eliminatòria de la copa Catalunya, en un duel en què Vicente Moreno utilitzarà uns quants futbolistes de la Pobla de Mafumet.

VALÈNCIA MESTALLA: Sánchez (Ovejero, 46'), Akapo (Vidal, 66'), Caballo (Juan Carlos, 71'), Javi (Tendillo, 46'), Ayala (Crespó, 71'), Soler (Zarzo, 66'), Ruiz (Maiki, 66'), Tropi, Toni (Ebu, 71'), Cano (Ramírez, 66') i Gil (Navarro, 71'). NÀSTIC: Nadal (Varo, 46'), Gerard (Calavera, 59'), Xisco Campos (Pol Bueso, 59'), Pablo Marí (Molina, 59'), Mossa (Moussa, 59'), Fali (Tejera, 46'), Emaná (Marc Martínez, 46'), Jean Luc (Palanca, 46'), Giner (Naranjo, 59'), Rayco (Àlex López, 59') i Marcos (Azcorra, 59'). GOLS: 0-1 (13') Marcos. 0-2 (44') Emaná. 1-2 Gil (47'). 1-3 (73') Tejera. ÀRBITRE: Mena Gimeno. T.G.: Al local Tropi.