Nàstic

Emana i Gal Arael, fitxats

Més reforços. El Nàstic incorpora el mitjapunta camerunès i el mig centre israelià, que feia uns dies que s'entrenaven sota les ordres de Moreno i havien causat una bona impressió

El Nàstic va confirmar ahir a la nit, després del partit contra el Saragossa, que incorpora la plantilla els dos futbolistes que s'entrenaven a prova des de feia uns dies, el mitjapunta camerunès Achille Emana i el mig centre israelià Gal Arael. Tots dos estaven causant molt bona impressió i tot feia pensar que se'ls acabaria incorporant. Així, el Nàstic ja ha fet deu fitxatges per a la temporada del retorn a segona A, malgrat que la idea inicial era fer pocs retocs en la plantilla que va aconseguir l'ascens. És molt probable que amb aquests últims fitxatges, la direcció esportiva i el cos tècnic del Nàstic es vegin obligats a descartar més futbolistes a part dels tres que ja s'estan buscant equip, que són Marc Martínez, Luismi i Pol Bueso. El Nàstic no vol ocupar les 25 fitxes pensant en el mercat d'hivern.

Achille Emana va començar la setmana passada a entrenar-se amb el Nàstic. De seguida, Emilio Viqueira i Vicente Moreno van assegurar, tenint en compte el currículum d'un futbolista que va mostrar un gran nivell en la primera francesa amb el Tolosa i a primera i segona A amb el Betis, que la decisió sobre el seu fitxatge l'havia de prendre el mateix futbolista, que, a més, no va trigar a demostrar, en els entrenaments i en els amistosos, que manté la forma després de les experiències en lligues del Pròxim Orient i a Mèxic. Emana, de 33 anys, firma per una temporada amb opció a una altra. Gal Arael, mig centre defensiu de 26 anys, també va mostrar bones maneres de seguida. En la que serà la seva primera experiència fora del futbol israelià, signa per dues temporades.

LA POTÈNCIA

Achille Emana, de 33 anys, ha signat per una temporada amb opció a una altra

LA COL·LOCACIÓ

El contracte de Gal Arael, pivot defensiu de 26 anys, s'acaba el juny del 2017
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)