Nàstic

Posada a punt a Andorra

Nàstic. El conjunt grana, que amb els fitxatges d'Emaná i Gal Arael té el bloc embastat, tot i que falta concretar sortides, va iniciar ahir una estada al país pirenaic que durarà fins dissabte

El Nàstic està treballant de valent aquests dies per posar-se a punt amb vista a l'inici de la lliga, el 23 d'agost, contra l'Albacete. El conjunt grana, que de moment ha deixat bones sensacions en els amistosos que ha disputat (dues victòries, dos empats i una sola derrota, en el partit de la copa Catalunya en què va jugar el gros del filial), va marxar ahir a Andorra, on farà una estada de gairebé una setmana –dissabte s'acabarà amb un amistós contra el Sabadell a la Nova Creu Alta– exercitant-se a l'estadi Comunal. Demà, els grana tenen programat un partit contra un combinat de jugadors locals. Els cinc dies, amb tot, serviran perquè Vicente Moreno acabi d'ajustar automatismes d'un bloc que s'ha reforçat de valent durant les últimes setmanes. De fet, amb la confirmació dels fitxatges d'Achille Emaná i Gal Arael, l'entrenador del Nàstic disposa d'una plantilla molt embastada que s'haurà de reduir abans de l'inici de lliga. Tot i que el tècnic s'ha endut tots els homes a Andorra, el club ja ha comunicat a alguns jugadors com ara Marc Martínez, Azkorra, Pol Bueso i Luismi que s'hauran de buscar una sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)