Territorial

Pedro veu la llum en la foscor i dóna el triomf a la Unió

Copa Catalunya. L'extrem del Figueres va decidir contra l'Olot amb un gol en el 83' en un partit vibrant però en què cap dels dos equips va trobar la manera de generar clares ocasions de perill

El Figueres jugarà la tercera fase de la copa Catalunya el cap de setmana que ve, a casa, contra el guanyador del Cerdanyola-Palamós que es disputa avui. Els d'Edu Vílchez van aconseguir superar l'Olot gràcies a un gol de Pedro que va arribar en el tram final del partit (83') quan tot semblava que es decidiria l'eliminatòria en la loteria dels penals. L'extrem de la Unió, que va culminar amb un xut ajustat al pal un contraatac conduït per Quimo, va treure el màxim rendiment d'una de les poques ocasions que hi va haver en un partit tàctic en què els dos
equips es van mostrar sòlids en defensa i no van trobar la manera de trepitjar l'àrea rival amb perill.

De fet, el Figueres, tret d'una jugada en la represa en què Bruguè no va arribar a rematar dins de l'àrea (50'), només va disposar d'una altra ocasió clara en tot el partit i va ser en el primer minut de joc quan un malentès entre la defensa olotina va deixar Revert pràcticament sol a la frontal, però el seu xut va sortir desviat. L'Olot, que ahir va encaixar el primer gol de la pretemporada, tampoc va tenir gaires ocasions d'obrir la llauna. En la primera meitat, tot i la insistència de Gato per la banda dreta, només Luismi va provar sort amb un xut llunyà massa tou (23') i en la represa, tot i un primer xut creuat i potent de Kike Sánchez (46'), els de Rodri només van crear perill quan es van bolcar a l'atac després del gol de Pedro, però ni Serramitja (85') ni Argelagués (90') van poder empatar.

En els altres dos partits de copa Catalunya que es van disputar ahir, el Vilafranca i el Cornellà van superar la segona eliminatòria després de guanyar, respectivament, el Castelldefels (1-2) i el Prat (0-0; 4-5 en els penals).

FIGUERES: Aleix Prunés, Quimo, Chicho, Cunill (Sergi Romero, 60'), Masó, Ferran Grau (Venzal, 60'), Roger Vidal, Pedro, Serramitja (Bruguè, 46'), Ritxi (Varese, 75') i Revert (Casanova, 70'). OLOT: August, Blázquez, Ferrussola, Rojas (Vallho, 46'), Luismi (Argelagués, 60'), Abel (Prior, 46'), Sana, Èric Vilanova (Allal, 60'), Gato (Reverter, 46'), Kike Sánchez i Uri (Marcel Serramitja, 46'). GOLS: 1-0 (83') Pedro. ÀRBITRE: García Verdura. T.G.: Als locals Chicho, Venzal i Sergi Romero, i als visitants Sana i Kike. T.V.: Cap.

FIGUERES 1

Ahir
Castelldefels-Vilafranca
1-2
Figueres-Olot
1-0
Prat-Cornellà
0-0 (4-5)
Avui
Cerdanyola-Palamós
20.00 h
Reus-Lleida
20.30 h
Dimarts
Júpiter-Europa
19.00 h
Rubí-Sant Andreu
19.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)