Territorial

La loteria dels penals

Copa Catalunya. El Palamós és superior, però desaprofita moltes ocasions, envia tres pilotes al pal i acaba caient en la tanda de penals al camp del Cerdanyola, que ara se les haurà amb el Figueres

El Palamós va quedar eliminat de la copa Catalunya després d'empatar a 0 al camp del Cerdanyola, que es va classificar per a l'eliminatòria següent en imposar-se en la tanda dels per 5 gols a 4. El Palamós va ser superior al rival, però la falta de punteria, afegida a la mala sort –els de Joan Mármol van estavellar tres pilotes al pal– va perjudicar molt els palamosins, que van tenir en el porter Bayona al seu millor jugador.

El Palamós va començar endollat i en el minut 9 ja havia enviat dues pilotes al pal després de les rematades de Barrera (1') i Moha (9'). Llavors, el partit va entrar en una fase d'intercanvi de cops per part dels dos equips, i Bayona es començava a lluir salvant una primera ocasió local de Blasco (12'). Tot i així era el Palamós qui més insistia, però el gol continuava sense arribar, com tampoc ho va fer en la segona meitat. Els palamosins es van bolcar en el tram final del partit amb una defensa de tres, però ni així van poder perforar la porteria rival. El Cerdanyola, per la seva banda, va gaudir de l'última ocasió del partit, però Bayona va tornar a ser providencial i va aturar un un contra un davant Roger.

El partit va acabar amb 0-0 en el marcador i en la tanda penals el Palamós va tenir menys efectivitat que el conjunt local. En la primera tanda de cinc, cada equip va marcar 4 gols des dels onze metres, però en el primer penal extra Pociello va aturar el llançament de Marçal Lladó, mentre que Duran no va fallar i va donar el pas al Cerdanyola, que ara s'enfrontarà amb el Figueres el cap de setmana vinent.

Tot i la derrota, el tècnic del Palamós, Joan Mármol, va quedar satisfet amb el rendiment dels seus jugadors: “L'equip té bona pinta, tots ha estat de 10 en actitud i treball. Crec que avui hem merescut molt més.”

CERDANYOLA: Pociello, Víctor Durán, Cuadras, Barriendos; Raül Abad, Sergio Ginés, Juli; Javi Sánchez, Eric Blasco i Diego. També van jugar Aitor, Turu, Roger i Daisuke. PALAMÓS: Bayona, Herrera, Pastor, Cano, Subi; Barrera, Matamala, Moha; Coro, Agi i Roger. També van jugar Makaay, Marçal Lladó, Oriol Ayala i Marc Medina. PENALS: 0-1 marca Roger. 1-1 marca Blasco. 1-1 falla Herrera. 2-1 marca Daisuke. 2-2 marca Barrera. 3-2 marca Plazuelo. 3-3 marca Medina. 4-3 marca Serrano. 4-4 marca Cano. 4-4 falla Cuadras. 4-4 falla Lladó. 5-4 marca Duran. ÀRBITRE: Martín Varas. T.G.: Al local Juli i al visitant Roger. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 150 espectadors a l'estadi de Fontetes.

CERDANYOLA 0 (5)

Dissabte
1. Castelldefels - Vilafranca
1-2
2. Figueres - Olot
1-0
3. AE Prat - Cornellà
0-0 (4-5)
Ahir
4. Cerdanyola - Palamós
0-0 (5-4)
5. Reus - Lleida
2-1
Demà
6. Júpiter - Europa
19.00 h
7. Rubí - Sant Andreu
19.30 h
La 3a eliminatòria
Vilafranca - Reus
Europa o Júpiter - Cornellà
Cerdanyola - Figueres
El guanyador del Rubí-Sant Andreu queda exempt.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)