2a divisió A

Fran Cruz, el relleu a l'eix defensiu

Tancat. Amb la sortida d'Alcalá, el Llagostera va reactivar una operació que ja va estar a prop de produir-se fa un mes. L'exjugador del Còrdova i l'Alcorcón firma per dues temporades amb els blaugrana

Amb la sortida d'Alcalá esperada des de fa dies, l'àrea esportiva llagosterenca no es va quedar quieta i de seguida va buscar un central per cobrir la marxa del murcià. L'escollit finalment és Fran Cruz, central dretà de 23 anys que arriba procedent del Còrdova però que en l'últim curs va jugar cedit a l'Alcorcón. De fet, l'entesa entre el Llagostera i el central cordovès era gairebé una realitat a l'inici del mercat de fitxatges però José Luis Oltra no el va deixar sortir perquè en principi hi comptava. L'arribada de nous centrals al conjunt del Nuevo Arcángel i la falta de minuts en la pretemporada van provocar que Fran Cruz demanés sortir per tenir minuts. Ha estat en aquest precís moment quan el Llagostera ha tornat a cercar un central dretà, i l'exjugador de l'Alcorcón no s'ho va pensar dues vegades.

Fran Cruz va ser un home important en el curs de l'ascens del Còrdova a primera divisió, en què va arribar a disputar 29 partits. El curs passat, a Alcorcón i a les ordres de Bordalás, el defensa no va aconseguir la regularitat desitjada i només va disputar 12 enfrontaments de lliga.

Perfil similar

Fran Cruz serà el quart central pur que tindrà el Llagostera en la plantilla, i els seus punts forts són molt similars als de Pedro Alcalá: “És fort, va bé en el joc aeri i també és capaç de treure la pilota amb criteri”, remarca el director esportiu, Oriol Alsina, que aprofita les últimes hores del mercat de fitxatges a la recerca d'una bona oportunitat que permeti millorar la plantilla.

Fran Cruz Torres
Còrdova, 22-06-1991 (24 anys) Defensa central
Alçada:
1,84 m
Pes:
73 kg
FORMACIÓ
Categories inferiors del Còrdova
TRAJECTÒRIA
12/13
Còrdova (2a A)
1 p.
13/14
Còrdova (2a A)
29 p.
14/15
Alcorcón (2a A)
12 p.

El Llagostera, en la pugna per Saúl (Deportivo)

El conjunt llagosterenc té un front obert en les últimes hores del mercat de fitxatges. Es tracta de la voluntat d'incorporar el lateral esquerre de només vint anys Saúl García.
El futbolista càntabre pertany al Deportivo, que el va incorporar el curs passat tot i que el va deixar cedit al Racing, el club on s'ha format. Enguany, Saúl ha fet la pretemporada amb els gallecs però Víctor Sánchez encara el veu verd i la intenció és que surti cedit. El Llagostera ha entrat en la pugna per aconseguir els seus serveis però el repte no serà fàcil ja que equips com el Lugo també el volen. En cas d'arribar, el jove futbolista ocuparia una plaça del filial blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)