2a divisió A

Partidàs sense gols

Estèrils. El Palamós i el Sant Andreu disputen un partit vibrant, amb clares arribades dels dos equips en una i altra porteria. Els dos equips van reclamar un penal que l'àrbitre no va veure

Sobta que un partit que acaba amb empat a zero sigui qualificat com un partidàs fins i tot pel col·legiat Robas Bondia, tal com el tècnic del Sant Andreu, Manolo Márquez, va comentar al final del partit. Els noranta minuts van ser impropis de tercera divisió, amb joc ofensiu, triangulacions i ràpida circulació de la pilota per part dels dos equips.

En la primera part, qui va tenir més arribades va ser el Palamós. Makaay, tot sol davant Manu, va xutar al cos del porter (16'). Just després, Manu va haver de tornar a intervenir en un cop de cap de Matamala (17'). Els visitants només van tenir una oportunitat en la primera part, però va ser doble i molt clara. Yagüe va rematar al pal i el refús el va enganxar el mateix davanter, però la canonada es va perdre dos dits per damunt del travesser de Bayona (35'), que tornava a la titularitat en detriment de Manzano, que va fer un gran partit a Sabadell. Les dues darreres van tornar a ser del Palamós amb Roger Matamala de protagonista. Primer amb el cap i després amb el peu no va poder superar el porter andreuenc (40' i 42').

En la segona meitat, el Sant Andreu va prémer l'accelerador i va demostrar per què és un ferm candidat al play-off. En el minut 47 Kevin va estar a punt de fer el 0-1, però el seu xut va sortir a fora. Makaay va replicar en el minut 51.

David Cano, insuperable en defensa com la resta dels companys, va fer un clar penal sobre Kevin que l'àrbitre no va assenyalar (54'). El Sant Andreu va tornar a disposar de clares ocasions a càrrec de Payán (62'), Guerrero (66') i Kevin (79') en els millors minuts dels visitants.

La bogeria va arribar en els instants finals, quan primer Agi se'n va anar de tots els rivals que li van sortir al pas fins que va rebre un entrepà dins l'àrea (89'). El col·legiat tampoc no va voler assenyalar el clamorós penal, possiblement per compensar el que s'havia empassat a l'altra àrea minuts abans. En el contraatac posterior, Aumatell es va quedar tot sol a la frontal de l'àrea petita, però el seu xut es va perdre a fora a un pam del pal quan ja es cantava el gol. Del possible 1-0 es va passar al possible 0-1 en qüestió de segons, però tot seguit el Palamós hauria pogut avançar-se en el minut 92: una assistència de Marcel a Coro per damunt de la defensa va acabar amb una mitja vaselina del jugador local que va estar a punt de superar Fuentes, que poc abans havia substituït Manu, que va haver d'abandonar el terreny de joc després d'una fortíssima topada amb Agi.

La conclusió més positiva és que el Palamós va donar una gran imatge i va saber competir contra un dels màxims candidats a l'ascens a segona B.

PALAMÓS: Bayona, Ayala, Cano, Pastor, Subi; Barrera, Jordi Matamala; Agi, Makaay (Coro, 63), Moha (David Torres, 63'); i Roger Matamala (Marçal, 78') SANT ANDREU: Manu (Fuentes, 78'), Méndez, Payán, Borges, Aitor Torres; Melo, Xavi Jiménez (Aumatell, 44'), Dani Guerrero, Yagüe, Pluvins i Kevin (Carlos Martínez, 83'). ÀRBITRE: Robas Bondia. T.G.: als locals Pastor, Subi i Jordi Matamala, i als visitants Borges, Melo, Dani Guerrero, Kevin i Aumatell. PÚBLIC: Uns 700 espectadors al Nou Municipal de Palamós.

PALAMÓS 0

Hem tingut el partit sota control, però el cansament i el Palamós, amb els canvis, l'han embogit. Tots hem tingut bones oportunitats
El penal a Agi en l'últim minut ha estat molt clar, però també n'hi ha hagut un en la segona part a favor d'ells que tampoc ha assenyalat

SANT ANDREU 0

El partit ens surt car per les lesions, però ens hem de treure el barret amb el joc que hem fet