Territorial

Condemnats en els penals

Copa. El Sabadell va caure eliminat des dels onze metres contra el Castelló tot i avançar-se d'hora mitjançant Marc Fernández i malgrat haver estat el conjunt que més perill va generar

El desencert en la tanda de penals, en què el Castelló va marcar tots els llançaments i el Sabadell va errar-ne dos –Agus Medina i Agus Fernández no van estar encertats–, va acabar apartant l'equip vallesà de la copa tot just començar. De res va servir el domini dels de Miguel Álvarez en la primera part, en què van avançar-se.

Els primers quaranta-cinc minuts, de fet, van estar marcats per la diana matinera de Marc Fernández (10'), que va fer un golàs amb una canonada llunyana des de fora de l'àrea. Res va poder-hi fer Álvaro per evitar que la pilota entrés. Amb l'1-0 en el marcador, el Sabadell va acaparar la possessió, jugant amb l'estil característic de Miguel Álvarez, amb transicions ràpides. Això sí, no va arribar a generar massa perill més enllà d'un xut de falta de Marc Fernández abans del descans que el porter visitant va treure amb la punta dels dits. Abans ho van intentar els castellonencs al contraatac, però sense posar en problemes a Craviotto.

Després de la represa, el Sabadell va augmentar el seu domini i va buscar la sentència amb ambició. En el primer quart d'hora va tenir quatre ocasions –dues clares d'Ernest i Forniés–, però va mancar encert per culminar-les. Seguidament, el partit va adormir-se, i el Castelló se'n va beneficiar, ja que en el 65' Lolo va aprofitar una combinació a la frontal de l'àrea per empatar el matx. Amb l'1-1 ja no va passar massa cosa, si bé el Sabadell va ser més ambiciós, sobretot en la pròrroga. Tot i això, el gol no va arribar i el preu a pagar seria l'eliminació, ja que des dels onze metres els castellonencs van estar molt més inspirats.

SABADELL: Craviotto; Agus Medina, Agus Fernández (Cortell, 67'), Alcañiz, Forniés; Yeray, Batanero (De Val, 52'); Marc Fernández, Osado, Bruno (Pirulo, 88'); i Ernest. CASTELLÓ: Álvaro; Luismi, Selvas, Álvaro, Jesús; Meseguer, Castells; Tornero (Suárez, 65'), Lolo, Pruden (Carrillo, 60'); i Saizar (Rubén Fonte, 79'). GOLS: 1-0 (10') Marc Fernández. 1-1 (65') Lolo. PENALS: En la tanda de penals, el Castelló els va marcar tots. Per part del Sabadell van fallar Agus Fernández i Agus Medina. ÀRBITRE: Adrian Lixandru. T.G.: Als locals Bruno i Yeray; i als visitants Álvaro, Tornero i Rubén Suárez. T.V.: Al visitant Luismi (110'), doble amonestació. PÚBLIC: 1.772 espectadors.

SABADELL 1 (2)

Ens hem sobreposat a moltes adversitats, a un golàs i a un gran partit del Sabadell
Ramon Maria Calderé
ENTRENADOR DEL CASTELLÓ

CASTELLÓ 1 (4)

Hem fet un partit complet en atac. Ho hem fet tot, però ens ha faltat l'última passada i encert