Nàstic

“Superar la seva línia de pressió era clau”

Vicente Moreno Entrenador del Nàstic

“Esperàvem un partit complicat i exigent, i així ha estat. Estem contents perquè hem guanyat un molt bon equip que lluitarà a dalt.” Vicente Moreno valorava molt positivament la segona victòria consecutiva d'un Nàstic situat en les primeres posicions, sobretot per l'entitat d'un rival “molt difícil de batre com a visitant”. El tècnic del Nàstic va explicar que el seu equip va saber-se adaptar a les característiques del Girona: “Nosaltres tenim un estil molt clar, però també analitzem el rival i el podem modificar. Cal tenir diferents registres, i si s'ha de canviar la manera de jugar perquè creiem que és la millor manera per guanyar, ho fem. Hem jugat més en llarg que de costum perquè el Girona fa molt bona pressió al camp del rival, i sabíem que superar la seva línia de pressió era clau. I ens ha sortit bé.”

Moreno està satisfet amb els 7 punts sumats fins ara pel seu equip, però malgrat això no amaga que li hauria agradat tenir-ne 9. “L'exigència sempre ha de ser màxima. A més, si el partit que vam empatar contra l'Albacete l'haguéssim guanyat hauria estat normal. Per tant, si ja tinguéssim 9 punts no seria estrany.” El jugador clau del partit va ser Jean Luc, amb el seu gol decisiu. A Vicente Moreno no li sorprèn el rendiment de l'extrem i considera que si no se li reprodueixen els problemes físics dels últims anys pot aportar moltes coses en atac.

Les lesions, la creu

Vicente Moreno va lamentar els tres canvis obligats que va haver de fer. El de Fali va ser més fruit del cansament, però en els casos d'Àlex López i Gerard Valentín van ser per lesions musculars que preocupen el tècnic valencià. Els propers dies se'n sabrà l'abast. A més, en la sessió matinal prèvia al partit, Xisco Muñoz, que no havia de ser titular, també va tenir un trencament muscular.

TRIOMF DE VALOR

“Estem contents perquè hem guanyat un molt bon equip que lluitarà a dalt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)