Territorial

Un empat que sembla poc

Divisió d'honor juvenil. El Girona empata contra el Nàstic en el retorn a la màxima categoria tot i tenir ocasions per acabar guanyant

El Girona es va estrenar ahir en la màxima categoria juvenil amb un empat a un contra el Nàstic en un partit en què els homes de Robert Vila van ser molt més intensos que els tarragonins i, sobretot en la segona meitat, van disposar de moltes ocasions, però els va faltar encert en els metres finals per decidir el partit a favor seu.

El partit va arrencar molt bé per al Girona. En el minut 7, una centrada d'Álamo va acabar als peus de Pimentel, que va definir a la perfecció per obrir el marcador. Després del gol el Nàstic es va fer amo de la possessió, però la intensitat defensiva del Girona va aconseguir frenar els tarragonins fins que, en el 27', una passada llarga de Ion va deixar Aitor sol davant de Carles Santaló, que va aconseguir refusar la rematada, però no va poder fer res en el posterior xut de Ricki, que va fer l'empat a pler. Amb igualtat en el marcador el Nàstic va començar a dominar el partit gràcies a tenir el control del centre del camp. L'empenta del Girona, però, va anar canviant el signe del partit i a partir del minut 60 els de Robert Vila van posar setge a la porteria tarragonina. L'ocasió més clara del Girona en la segona meitat va arribar en el 68', quan Álamo va sorprendre amb un potent xut de lluny que es va estavellar al travesser de la porteria d'Alberto. El Girona va continuar arribant a l'àrea amb facilitat, però la falta d'encert en els metres finals va mantenir l'empat fins al final, tot i que en l'afegit els dos conjunts van disposar de bones ocasions.

GIRONA: Carles Santaló, Carles Puig (Èric, 86'), Guillem, Abde, Mario, Sala (Verdaguer, 67'), Álamo, Pol Blay, Joel, Bargalló (Labiano, 51') i Pimentel. NÀSTIC: Alberto, Pol Valentín, Roger, Arturo, Óscar, Aleix, Aitor (Èric, 86'), Cala, Ricki (Arthur, 78'), Ion (Verger, 65') i Plana (Iker, 67'). GOLS: 1-0 (7') Pimentel. 1-1 (27') Ricki. ÀRBITRE: Rubén Mancera. T.G.: als locals Guillem, Pol Blay, Abde i Joel; i al visitant Ion. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)