1a femenina

El Barça no ho té gens fàcil per sumar els tres primers punts

Al final. Les blaugrana no van sentenciar fins a la segona meitat

TENERIFE: Pili, Estella, Pisco, Laura, Cindy, Sara Tui, Maria Jose, Silvia Doblado, Paloma (Ana, 52'), Lázaro (Marilen, 60') i Eva (Reichel, 71'). BARÇA: Ràfols, Marta Torrejón, Ruth, Melanie, Anne (Gemma Gili, 84'), Marta Unzue, Alexia, Bárbara (Patri Guijarro, 56'), Irene (Sandra, 56'), Olga (Leire Lana, 69') i Jenni Hermoso. GOLS: 0-1 (5') Jenni Hermoso. 1-1 (42') Sara Tui. 1-2 (62') Patri Guijarro. 1-3 (82') Jenni. ÀRBITRE: Jorge López. T.G.: a la blaugrana Anne. COMENTARI: Primers tres punts del Barça després d'aconseguir la victòria a Tenerife. El Barça es va avançar molt aviat. Només era el minut 5 quan Jenni va culminar al primer toc una bona jugada de tota la davantera blaugrana. Olga va poder marcar el segon en un parell d'ocasions, primer amb un xut bombat des de la frontal i després amb una rematada que una defensa va treure a la línia. Abans del descans, Sara Tui va empatar rematant amb el cap una falta lateral. En la segona part, Olga va donar el primer avís amb un xut llunyà però va ser Patri Guijarro, que acabava d'entrar, qui va marcar amb una gran volea des de la frontal de l'àrea. Ràfols va haver d'intervenir per salvar l'empat però Jenni, a vuit del final, va sentenciar amb una rematada de cap.