Territorial

Sense obsessió però amb desig

Divisió d'honor juvenil. Els gironins es desplacen fins a Saragossa per enfrontar-se a l'Stadium Casablanca (avui, a les 16.30 h)

El Girona visita el camp de l'Stadium Casablanca de Saragossa (avui, a les 16.30 h). El conjunt dirigit per Robert Vila intentarà continuar creixent i adaptant-se a la categoria contra un rival que li exigirà molt, ja que, com molts contrincants, al seu estadi eleva molt el nivell. “Serà una bona prova per a nosaltres. Estem creixent i tenim bon marge per seguir-ho fent. Hem de seguir caminant cap als objectius que ens hem marcat, i és que ja vam dir que hem arribat a la categoria i intentarem quedar-nos-hi”, comenta el tècnic del Girona, Robert Vila, que no vol pressionar el seu equip a l'hora de segellar la primera victòria en el campionat. “No ens preocupa ni obsessiona. Hem de tenir clar com i a què juguem. Som valents en defensa i en atac i, si competim bé, a la llarga això ens aportarà bons resultats. Aquesta és la consigna”, hi afegia Vila.

El conjunt blanc-i-vermell va empatar en el partit del retorn a la divisió d'honor contra el Nàstic (1-1). A Saragossa els gironins volen fer bo el punt. “L'Stadium és un bon equip a casa. Agressiu, físic i amb un estil directe acurat, ens exigirà estar concentrats al màxim”, analitza Robert Vila, que tindrà les baixes segures de Coro, Conrad i Abad, a més del dubte de Portabella, que està agafant el ritme i to físic adient.

LA PRÈVIA

No ens preocupa ni obsessiona obtenir el primer triomf. Hem de tenir clar com i a què juguem. A la llarga ens donarà resultats positius
Serà una bona prova, un repte. Estem creixent i tenim un bon marge per seguir-ho fent
Robert Vila
Entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)