Nàstic

Quatre d'inamovibles

Nàstic. Dels divuit homes que Vicente Moreno ha utilitzat fins ara en la lliga, tan sols Manolo Reina, Xavi Molina, Pablo Marí i Rocha ho han jugat tot

Vicente Moreno ha apostat en l'inici de lliga per un bloc d'homes concret i li ha donat continuïtat. El fet que, fins a la derrota de dissabte a Elx, els resultats acompanyessin ha propiciat que el tècnic del Nàstic hagi tocat poques tecles. De fet, bona part de les modificacions en els onzes, com els relleus al lateral dret i a la punta de llança, han estat forçades per les circumstàncies (en aquest cas, les lesions de Gerard Valentín i Álex López). Tot plegat ha fet que, dels divuit futbolistes que han jugat fins ara en la lliga, n'hi hagi sis que hagin format part de tots els onzes inicials –contra l'Albacete, el Tenerife, el Girona i l'Elx–. És tracta de Manolo Reina, Xavi Molina, Pablo Marí, Rocha, Ferran Giner i Jean Luc.

La xifra de jugadors que han disputat tots els minuts possibles, en canvi, baixa a quatre. Són el porter Manolo Reina, els dos pilars de la rereguarda –els centrals Xavi Molina i Pablo Marí– i el cervell de l'equip, David Rocha. La línia defensiva, de fet, és la que pateix menys canvis durant els partits, ja que en tres dels quatre partits el Nàstic ha començat perdent i Vicente Moreno ha hagut de fer pinzellades mirant de reactivar la zona de creació i la punta de llança.

ELS SIS FIXOS

Reina, Molina, Pablo Marí, Jean Luc, Roha i Ferran Giner han estat sempre titulars

ELS RETOCS, A DALT

El Nàstic ha començat perdent tres cops, fet que propicia canvis en clau ofensiva
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)