Nàstic

Decepcions poc habituals

Nàstic. L'equip grana, que dissabte passat va perdre a Elx i que demà rebrà el Mallorca, no ha perdut dos partits seguits des de l'abril del 2013. Moreno admet que no estan acostumats a les derrotes

El Nàstic era a segona B un equip fet per lluitar a la part alta. Les dues últimes temporades, amb l'equip disputant la fase d'ascens, les derrotes dels grana van produir amb comptagotes, i per això Vicente Moreno va admetre ahir que estan poc acostumats a perdre i que aquesta setmana és diferent. “Aquests dos últims anys estem ben acostumats, o mal acostumats, depèn de com es miri, ja que les derrotes han estat poques. Quan no guanyem passen coses i no estem a gust. Tant de bo continuï així, ja que voldrà dir que tenim el llistó alt, sense que ningú ens el posi, i molta exigència”, va afirmar Vicente Moreno, que després de la derrota de dissabte a Elx, la primera de la temporada, es va mostrar especialment crític amb els seus jugadors. No va ser, però, per l'actitud, sinó perquè no els va sortir res del que havien planejat. De totes maneres, Moreno reconeix que han d'aprendre a normalitzar les derrotes.

Mirant les estadístiques de les últimes temporades, el Nàstic no ha perdut dos partits consecutius des de l'abril del 2013, quan l'equip que llavors entrenava Javi Salamero va perdre a Llagostera (1-0) i a casa contra el Constància (3-1) i es va acomiadar de la fase d'ascens. Cal tenir en compte, però, que el partit contra l'Atlètic Balears del febrer del 2014, guanyat a la gespa però perdut als despatxos, va tenir lloc entre dues derrotes, a l'Hospitalet i Ontinyent.

A part d'aquest fet, han estat dos anys i mig de derrotes aïllades. Vicente Moreno està convençut que demà a casa guanyaran el Mallorca si mostren la millor versió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)