Territorial

La sort gira l'esquena a la Jonquera

1a catalana. Els d'Àxel Vizuete van caure contra l'Avià en un matx ple de gols

LA JONQUERA: Toni, Edile, Dani O., Alforcea, Chacón, Bonmatí, Rama, Bassols, Fran Pérez, Carlos López i Pol Compte. AViÀ: Marc, Toni, Roger, Miki, Gigi, Uri, Arnau, Béjar, Peque, Pol i Pablo. GOLS: 1-0 (9') Bassols. 1-1 (14') Peque. 1-2 (16') Pablo. 1-3 (20') Edile, en pròpia porta. 1-4 (31') Bonmatí, en pròpia porta. 1-5 (34') Béjar. 2-5 (43') Pol Compte. 3-5 (71') Carlos López. ÀRBITRE: Vilaró Alarcón. T.G.: text. T.V.: text. COMENTARI: Vint minuts bojos en la primera meitat, en què a la Jonquera li va sortir tot del revés i van encaixar cinc gols –dos en pròpia porta–, van significar una dolorosa derrota dels jonquerencs contra un Avià que va ser molt superior en la primera part. Bassols va posar per davant la Jonquera molt aviat amb un xut directe de falta (9'), però l'alegria va durar ben poc, perquè entre el minut 14' i el 34' el marcador va passar d'1-0 a 1-5 favorable a l'Avià. En el 14', Peque va fer l'empat a un amb un xut des de la frontal i, en el 16', Pablo va afusellar Toni per fer l'1-2. La desgràcia va arribar en el tercer i quart gol, ja que van ser en pròpia porta. Primer, Edile (20') i després, Bonmatí (31') no van encertar a rebutjar i es van introduir la pilota al fons de la seva porteria. A més, en el 34', un mal rebuig de Dani O. el va aprofitar Béjar per fer l'1-5. Compte, en el 43', i Carlos López, en el 71', van retallar distàncies, però la Jonquera ja no va poder invertir el signe del partit.