Nàstic

Un punt de continuïtat

Nàstic. L'equip tarragoní va saber patir al José Zorrilla contra un Valladolid que va portar més el pes del joc, i va aconseguir un empat que el manté ben situat entre els primers classificats

El Nàstic es prenia la visita al camp del Valladolid com un examen de nivell per comprovar la seva fiabilitat i per demostrar que el bon inici de lliga no era casual. Contra un dels favorits a l'ascens i en un escenari que li portava mals records de les últimes visites, amb golejades doloroses encaixades, el Nàstic va saber contenir els atacs del rival, que va portar més el pes del joc, va disposar d'alguna bona ocasió i va acabar aconseguit un 0-0 que el manté ben situat a la zona alta. Per tant, la nota, un aprovat per continuar creixent.

La bandes, sobretot l'esquerra de l'atac del Valladolid, van ser un maldecap per al Nàstic en la primera meitat. Les centrades de Mojica van portar perill, però per sort per als grana l'equip castellà no va ser efectiu en la primera meitat. Guzmán, per exemple, va rematar malament quan estava en molt bona posició una bona passada de l'extrem colombià (24'). El Valladolid trobava passadís per l'esquerra aprofitant la targeta groga que Xisco Campos va veure en els primers minuts i la poca vocació ofensiva de Jean Luc. De totes maneres, la primera acció ofensiva destaca del partit va ser una jugada entre Marcos i Rocha que el migcentre grana va completar amb un xut desviat pel porter (16'). El domini, però, era del Valladolid, que va sovintejar l'àrea del Nàstic, sobretot al voltant de la mitja hora de joc i fins al descans, amb dues accions d'Òscar –ben resolta per Reina la primera i massa desviada la segona–, i de Timor, amb un xut que va passar prop del pal. En aquesta fase del partit, el Nàstic va donar senyals de vida en atac amb un xut ben dirigit de Tejera rebutjat per Kepa.

Vicente Moreno va intentar reparar els problemes del Nàstic en defensa substituint l'amonestat Xisco Campos per Jordi Calavera, que va debutar a segona A. Tot i això, els grana no es van poder treure de sobre del tot la intensitat ofensiva del Valladolid, que continuava buscant Mojica. Però el Nàstic estava una mica més estirat, i una centrada perillosa de Ferran Giner i una acció entre Jean Luc i Rayco, ben portada però mal finalitzada (55'), van amenaçar una mica la porteria dels locals. Però el Valladolid continuava tenint més presència ofensiva que els tarragonins. Així, Timor, amb un xut llunyà, una acció de Mojica aturada per Reina i una jugada que va desbaratar Emana, que acabava de substituir Ferran Giner, van fer estar alerta la rereguarda visitant. A l'altra àrea, una falta molt ben llançada per David Rocha va silenciar el José Zorrilla, ja que va passar molt a prop del pal. Però les respostes del Valladolid als atacs del Nàstic eren ràpides, de manera que els grana no s'acabaven de treure de sobre la pressió ofensiva dels locals, als quals els faltava encert en els últims metres. El Valladolid va arribar al tram final amb poca benzina, mentre que el Nàstic va preferir fer un pas enrere per defensar un empat que no podia considerar dolent. Els últims intents per fer canviar el marcador van ser del Valladolid, amb algunes centrades poc precises que van trobar el desencís de l'afició.

ELS VESTIDORS

VALLADOLID: Kepa, Moyano, Juanpe, Marcelo Silva, Hermoso, Álvaro Rubio (André Leao, 81'), Timor, Guzmán (Manu del Moral, 62'), Óscar, Mojica (Diego Rubio, 72') i Rodri. NÀSTIC: Reina, Xisco Campos (Calavera, 46'), Iago Bouzón, Pablo Marí, Mossa, Rocha, Tejera, Ferran Giner (Emana, 60'), Jean-Luc, Rayco i Marcos (Naranjo, 82'). ÀRBITRE: Pizarro Gómez. T.G.: Al local Mojica i als visitants Xisco Campos, Rocha, Reina i Emana. PÚBLIC: 9.026 espectadors a l'estadi José Zorrilla.

VALLADOLID 0

És un bon punt en un camp complicat. Hem de continuar en aquesta línia, sense deixar de treballar
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC

NÀSTIC 0

Hem començat patint, que era el més normal, però en moltes fase he vist el partit controlat i amb possibilitats de guanyar-lo

Debut de Jordi Calavera a segona A

Vicente Moreno va confeccionar un onze inicial amb molta continuïtat respecte al que la setmana anterior va derrotar el Mallorca (1-0), ja que només va introduir un canvi: Ferran Giner va deixar Emana a la banqueta. En el descans, tenint en compte que Xisco Campos tenia una targeta groga i que Mojica li portava molts problemes per la seva banda, Moreno va substituir el defensa mallorquí per Jordi Calavera, que va debutar a segona A. El lateral dret de Cabra del Camp, que alterna el primer equip i el filial, és un producte del planter del club tarragoní. En la segona part, a més d'Emana, va sortir el davanter José Naranjo, que va fer el seu debut a la lliga aquesta temporada. Per altra banda, Rocha va veure ja la quarta targeta groga de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)