Nàstic

Pólvora necessària

Nàstic. Els davanters Àlex López i Xisco Muñoz, absents per lesió en els últims partits, podrien estar a punt per dissabte per dotar de més alternatives un atac en el qual no sobren els elements

Àlex López, que va començar la lliga com el davanter centre titular, i Xisco Muñoz, que encara no ha disputat cap minut però que haurà d'aportar estones de qualitat i experiència, han estat lesionats les últimes setmanes, però ahir ja van fer l'entrenament complet amb el grup i, tot i que encara no han rebut l'alta, podrien entrar en la convocatòria per al partit de dissabte a la tarda al Nou Estadi contra l'Alcorcón. A la plantilla del Nàstic, molt compensada en defensa, al mig del camp, a les bandes i a la mitja punta, no li sobren efectius per a la punta d'atac, de manera que la presència dels dos futbolistes, sobretot d'Àlex López, donarà més alternatives a Vicente Moreno i un respir a Marcos Jiménez, titular últimament i que, debutant com és a segona A, probablement necessitaria no acumular tants minuts mentre es va adaptant al ritme de la categoria. L'altre davanter de la plantilla és el jove José Naranjo, titular en la copa contra el Girona i que en la lliga només ha disputat els vuit minuts de diumenge al camp del Valladolid.

A més d'Àlex López i Xisco Muñoz, Manolo Martínez, absent al José Zorrilla per unes molèsties, també va fer ahir l'entrenament amb normalitat. En canvi, Gerard Valentín es continua exercitant al marge del grup per recuperar-se de la lesió muscular a la cama dreta que encara l'ha de mantenir un mes fora dels terrenys de joc. L'empordanès s'entrena al costat de Cristian Lobato, que no té equip i es recupera al Nàstic d'una lesió. Tampoc es van entrenar ahir amb el grup Miquel Palanca, que ja es va perdre el partit de Valladolid per uns problemes físics i que de moment és dubte per dissabte, i Emana, que té unes molèsties però que no li haurien d'impedir estar en condicions de jugar contra l'Alcorcón. Així, ara mateix, la de Gerard Valentín és l'única baixa segura per al duel de dissabte.

MÉS RECURSOS

Vicente Moreno disposa d'un ventall més ampli per a les bandes i la mitja punta

LA POSICIÓ DE 9

Marcos ha estat últimament el punta titular amb l'alternativa poc usada de Naranjo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)