Nàstic

L'escalf desitjat

Nàstic. L'equip espera que l'assistència al Nou Estadi millori i superi la mitjana del tram final del curs passat. El lideratge provisional en cas de vèncer demà l'Alcorcón, el millor reclam

L'ascens a segona A no ha portat, de moment, unes assistències al Nou Estadi superiors a les de la temporada passada. En els tres primers partits com a local, el Nàstic ha mobilitzat entre 4.800 i 6.000 espectadors, xifres que queden per sota d'algunes de les entrades de la segona volta de la temporada passada a segona B. Es dóna la circumstància que el curs passat va portar més espectadors al Nou Estadi el Mallorca B (7.327 espectadors en la jornada 33) que el primer equip del club balear (6.020 fa dues setmanes). És cert que contra el filial vermell el Nàstic va segellar la classificació per a la fase d'ascens, però també ho és que, un cop assolit el canvi de categoria, el nivell dels rivals i del joc és molt més atractiu. La temporada passada, després d'una mitjana de 3.500 espectadors durant la primera volta, la bona trajectòria de l'equip tarragoní va fer augmentar l'assistència al Nou Estadi, amb pics com els més de 10.000 espectadors en el derbi contra el Reus, una xifra que gairebé s'assoleix contra l'Huracán el dia en què l'equip grana va aconseguir matemàticament el títol de campió de lliga. Per sobre queden, lògicament, els prop de 14.000 espectadors del dia de l'ascens. Tot just a l'inici de la segona volta, contra l'Atlètic Balears, hi va haver tants espectadors com en el debut d'aquesta temporada contra l'Albacete.

La plantilla del Nàstic està convençuda que l'assistència al Nou Estadi anirà a més, ja que, tal com afirma el capità, Xisco Campos, l'afició valora el gran començament de temporada i sempre fa costat a l'equip. El defensa mallorquí assenyala que la feina dels grana és continuar amb la bona línia per il·lusionar encara més els seguidors, ja que d'aquesta manera serà més fàcil omplir l'estadi. Demà a la tarda, contra l'Alcorcón, l'equip espera una bona entrada, sobretot tenint en compte que, en cas de victòria, el Nàstic se situarà líder provisional, ja que els dos equips que té per sobre, l'Osasuna i l'Elx, juguen diumenge.

LA FRASE

L'inici és bo i es valora, i segur que la gent s'hi enganxarà. Hem de continuar creant il·lusió
Xisco Campos
cAPITÀ DEL NÀSTIC
2015/16 (2a A): Jornada 5
Nàstic - Mallorca
6.020
Jornada 3
Nàstic - Girona
5.823
Jornada 1
Nàstic - Albacete
4.843
2014/15 (2a B): Tornada ascens
Nàstic - Osca
13.791
Jornada 37
Nàstic - Elx B
4.671
Jornada 35
Nàstic - Huracán
9.843
Jornada 33
Nàstic - Mallorca B
7.327
Jornada 31
Nàstic - Espanyol B
5.811
Jornada 29
Nàstic - Reus
10.737
Jornada 27
Nàstic - Lleida
7.571

De moment, a la zona mitjana

El Nàstic està, de moment, a la meitat de la classificació respecte a l'assistència als estadis de segona A. Pel que fa als altres equips acabats d'ascendir a la categoria, l'Oviedo s'ha mogut entre els 13.000 i els 14.000 espectadors, més del doble que el Nàstic. També l'ha superat l'Athletic B, amb uns 8.500 espectadors de mitjana a San Mamés. En canvi, l'Osca està per sota, i supera amb prou feines els 3.000. Els recintes que també superen el Nou Estadi en assistència són els de l'Osasuna,l' Alavés, el Còrdova, l'Almeria, l'Elx, el Saragossa, el Tenerife i el Valladolid, que s'apropen o superen els 10.000 espectadors. Tenen xifres similars la Ponferradina, el Leganés, l'Albacete, i el Mallorca, i estan per sota el Girona, el Llagostera, el Mirandés, el Numància, el Lugo i l'Alcorcón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)