2a divisió A

L'horitzó és llaminer

Nàstic. El conjunt grana rep la visita de l'Alcorcón amb l'objectiu de mantenir la bona línia mostrada al Nou Estadi i aconseguir tres punts que el situarien líder de forma provisional

El Nàstic no podia demanar un retorn a segona A més dolç del que està tenint. El conjunt grana, que ha mostrat la seva capacitat d'adaptació a gairebé totes les circumstàncies, s'ha situat en una zona privilegiada de la classificació i no la vol abandonar. De fet, el repte amb què els jugadors de Vicente Moreno reben avui la visita de l'Alcorcón és llaminer: acabar el dia líders. Sí, és una fita superficial i molt provisional, “però evidentment fa il·lusió”, tal com afirma el mateix entrenador. Tancar el dissabte al capdavant de la taula, a més, refermaria la feina que està fent el quadre tarragoní i donaria una dosi més de confiança a l'equip, que això no va mai malament. A més, no cal oblidar-ho: feina feta no té destorb, i un bon inici dóna marge d'errada, que de moments delicats n'hi ha cada temporada, sobretot en una categoria exigent com la segona divisió A.

Per anar a dormir amb una rialla a la boca, caldrà suar la cansalada. Això és almenys el que creu l'entrenador del Nàstic, que considera que l'Alcorcón “és el rival més complicat dels que hi ha hagut fins ara”. L'Alcorcón, a més, arriba amb fam. Ha encadenat dues jornades sense vèncer, tot i que es manté a la zona privilegiada: és cinquè, a un punt dels grana. Vaja, que, tot i que Alcorcón no sigui un nom d'aquells que fan respecte com ara Osasuna, Saragossa o Valladolid, seria una errada confiar en la victòria com una cosa senzilla. Vicente Moreno ho ha deixat clar: “Si no coneixes l'equip, pot semblar menys important, però l'Alcorcón és un dels millors conjunts de la categoria.” Els grocs, a més, arriben amb gairebé tots els homes a disposició: només són baixa els lesionats Rafa Pérez i Nelson.

Anecdòtic però positiu

Si el Nàstic s'imposa a l'Alcorcón, serà líder tot esperant què facin demà l'Osasuna i l'Elx, que juguen contra el Lugo i el Llagostera, respectivament. Acabar dissabte primer, doncs, és una anècdota, tot i que Vicente Moreno valora molt l'efecte moral que pot tenir per a l'equip: “Seria un bon dissabte i ens donaria molta tranquil·litat durant la setmana, perquè no afrontes igual el dia a dia quan guanyes que quan no ho fas. Estaríem més contents i tindríem més confiança.”

L'AVANTMATX

Poder ser líders és anecdòtic però evidentment fa il·lusió, ens donaria molta tranquil·litat
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Em preocupa tot del Nàstic. Hem de mantenir la línia, perquè si abaixem el llistó perdrem
J. Ramón López Muñiz
ENTRENADOR DE L'ALCORCÓN

Amb més alternatives a la punta de llança

Els atacants Xisco Muñoz i Álex López ja s'han entrenat amb normalitat aquesta setmana i, per tant, estan a disposició de Vicente Moreno. El tècnic valencià, de fet, disposarà molt probablement d'Álex López per a la convocatòria, tot i que s'ha de veure si entra en l'onze en substitució de Marcos. En tot cas, és força possible que l'entrenador del Nàstic repeteixi el darrer onze, ja que Gerard Valentín i Miguel Palanca són baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)