Nàstic

Prova de fortalesa

Nàstic. Els grana hauran de demostrar, després de la primera derrota a casa en un any, que mantenen el nivell

El Nàstic ha començat molt bé la lliga. Després de set jornades, els grana es mantenen en les places de fase d'ascens a primera, de manera que estan en el bon camí per assegurar la permanència, primer objectiu dels tarragonins la temporada del retorn a segona B. Tot i això, l'últim partit, dissabte contra l'Alcorcón, va acabar en derrota, la primera dels tarragonins a casa des de la primera jornada de la temporada passada a segona B, contra el Sant Andreu. Malgrat no fer un mal partit, dominar en moltes fases i tenir algunes ocasions per marcar, el major encert dels madrilenys els va penalitzar molt, una bona mostra del que es trobaran aquesta temporada a segona A, una categoria en què les errades i la falta d'encert quasi sempre es paguen.

Ara, el Nàstic haurà de demostrar fortalesa mental i fins a quin punt les pedres que es trobarà en el camí l'afecten. De moment, n'ha trobat poques i, gràcies a la inèrcia guanyadora de la temporada passada i a la confiança de l'ascens i del bon inici, ha anat descrivint una bona trajectòria, però caldrà veure si té una bona capacitat de reacció després de l'entrebanc de dissabte. Després del partit, el tècnic, Vicente Moreno, va assegurar que el seu equip, que havia mostrat una bona imatge contra l'Alcorcón, tornaria a mostrar la solidesa dels últims partits –un sol gol rebut en quatre jornades– i tornaria a apuntar cap amunt. El defensa Mossa, malgrat admetre que l'equip estava fotut per una derrota en un partit en què havia fet moltes coses per puntuar, va assegurar que el contratemps seria ràpidament oblidat i que l'equip recuperaria la bona dinàmica. La plantilla tarragonina considera que la solidesa defensiva mostrada fins ara i la claredat d'idees en atac permeten confiar que l'equip continuarà acumulant punts en l'objectiu de la permanència.

LES FRASE

És fotut perdre, però no podem oblidar que estem fent les coses molt bé i que cal continuar igual, insistint una mica més
Toca aixecar-nos, posar-nos les piles i tornar a demostrar la solidesa que hem exhibit fins ara
Mossa
DEFENSA DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)