2a divisió A

No troben la manera

Ja en són vuit. El Peralada va encaixar una golejada dolorosa contra el Sabadell B, que va decidir el matx amb quatre gols de Manel. Els d'Arnau Sala encadenen vuit partits sense guanyar

El Peralada continua sent l'únic equip de la categoria que encara no coneix la victòria després de vuit partits i ahir van caure per un marcador contundent contra el Sabadell B. Els d'Arnau Sala van tenir nombroses ocasions per decantar el partit al seu favor, però altra vegada els va faltar l'encert en els metres finals. El Sabadell B va saber contenir les intencions locals i, amb un joc ordenat i seriós, va aprofitar per sentenciar un matx intens. Només començar el partit, els locals es van fer veure amb una intervenció de Cornellà (1') i un xut des de l'esquerra de Litus (3'), però va ser l'arlequinat Manel qui, entrant amb velocitat, va rematar de cap una centrada des de l'esquerra que obria el marcador ben aviat (5'). Pocs minuts després, va ser el Peralada el que va provar la rematada fins a tres vegades però sense èxit (10'), i els visitants responien amb un xut llunyà de Ferreira (12'). La bona actuació defensiva dels vallesans, i la manca de definició de cara a porta impedien que els de Sala aconseguissin l'empat tot i tenir clares ocasions. A més, en el 18' el col·legiat no va assenyalar un penal que semblava clar sobre Litus, que va caure després de ser agafat per la samarreta a l'interior de l'àrea quan marxava sol. El Peralada va continuar buscant l'empat, però Argi no va arribar a rematar a la sortida d'un córner (28'), i Marc Mas, després de superar la defensa, va fallar sol davant el porter (29').
Efectivitat visitant
A la mitja hora, quan el Peralada lluitava per empatar el marcador, Manel es va tornar fer veure. Després d'un refús, Manel va fer el 0-2 (33'). A les acaballes del primer acte, els locals podrien haver reduït la diferència, però entre Marc Mas i Guillem Cornellà no van estar encertats en la rematada (41'). Entre anades i vingudes, qui no va perdonar de nou va ser Manel. L'arlequinat va firmar el seu hat-trick després d'una jugada per banda esquerra (42'). Lluny d'abaixar els braços, els d'Arnau Sala van sortir després de la represa decidits a marcar i, en el 62', unes mans de la defensa del Sabadell B a l'interior de l'àrea li va donar l'oportunitat. Marc Mas, però, va errar la pena màxima. I de penal a penal. Cornellà va cometre un penal que va transformar Manel (70') fent el seu quart gol i culminant una màgica actuació. Els locals, però, no van deixar de lluitar fins al final i van trobar el gol de l'honor en el 72'. Aleix va maquillar el resultat aprofitant un refús posterior a una acció de Marc Mas. El mateix Mas, en el 91', va veure la vermella directa en el temps afegit per una dura entrada i es perdrà el pròxim partit, diumenge a Sant Andreu.

SABADELL B 4 PERALADA 1

PERALADA: Ureña, Sergi Garcia, Mate (Kike,46') Sergi Murga, Botxi, Argi, Òscar Molina (Aleix, 46'), Guillem Cornellà, Marc Mas, Albert Moñino (Tidiane, 53') i Litus. SABADELL B: Sergio, Parera, Guillem, Estellés, Pol (Jadir, 84'), Josep, Nito, Adri, Manel, Ferreira (Marc, 48') i Max (Peña, 67'). GOLS: 1-0 (5') Manel. 2-0 (32') Manel. 3-0 (41') Manel. 4-0 (70') Manel. 4-1 (72') Aleix.. ÀRBITRE: Fernández Morillo. T.G.: Als locals Murga, Kike, Moñino i Guillem Cornellà; i als visitants Sergio, Parera, Pol, Josep, Max i Peña. T.V.: Al local Marc Mas (91'), directa. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.

L'equip ha estat molt bé des del primer minut i en la segona part ha jugat amb la màxima dignitat tot i ser difícil
Hem tingut moltes arribades i bones ocasions per marcar, però el resultat és el que compta